Всі категорії
Додати товар

🍣now foods 🐠ultra омега 3🐟 , 90 капсул 🌿 iherb

760 грн
Опис

🍣Now Foods 🐠Ultra Омега 3🐟 ,
90 капсул
🐟 Омега 3 – біологічно активна добавка, що містить найвищий природний концентрат з холодноводної риби, багатий жирними кислотами омега 3 близько 75%.
🐟Повністю натуральний продукт американського бренду, проводиться на основі строгих стандартів контролю якості, що підтримує правильне функціонування організму. Омега-3 кислоти є основними будівельними блоками клітин організму.
🐟Завдяки йому клітинна мембрана функціонує нормально, що значно покращує всі процеси, що відбуваються в організмі людини.
🐟Їх робота полягає основним чином у захисті і регуляції роботи серця і системи кровообігу, підтримці оптимальної швидкості обміну речовин, підтримці правильної роботи нервової системи, поліпшення імунної системи, покращення концентрації і когнітивних функцій мозку, а також поліпшення настрою.
🐟Крім того, добавка підтримує функції очей, сприяє вирівнюванню запальних процесів в організмі і підвищує пружність шкіри. Рекомендується для людей різного віку, особливо для спортсменів, які піклуються про своє здоров'я так як достатнє надходження жирних кислот є важливою частиною для досягнення результатів у спорті.
🐠Переваги: 🐠
- Висока концентрація корисних кислот EPA 500 мг і DHA 250 мг;
- Нормалізує обмінні процеси;
- Знижує рівень цукру в крові, і регулює рівень холестерину;
- Покращує стан волосся, шкіри і нігтів;
- Підтримує здоровий зір;
- Поліпшує функціонування нервової системи;
- Підтримує функціонування імунної системи; - Покращує когнітивні функції;
- Прискорює процес відновлення після фізичних навантажень.
Рекомендації до застосування: ❗
💊Приймати одну капсулу 1-2 рази в день під час їжі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари