Всі категорії
Додати товар

Childlife, essentials, ехінацея, натуральний апельсиновий смак, 30мл

400 грн
Опис

ChildLife, Essentials, Ехінацея, натуральний апельсиновий смак, 30мл

Ехінацея ChildLife - біодобавка, виготовлена ​​на основі лікарських трав. Призначена для профілактики грипу, ангіни, ГРЗ, бронхіту, нежитю, а також може застосовуватися для лікування всіх цих захворювань як допоміжний засіб. Основні функції препарату: підвищення опірності дитячого організму інфекціям, загальнозміцнююча і тонізуюча дія. Це гіпоалергенна добавка, яку краще давати малечі у першій половині дня, щоб уникнути проблем із засипанням.

Ехінацея ChildLife - ефективна добавка для дітей і немовлят проти простудних захворювань. Вона не дає побічних ефектів, оскільки має повністю натуральне походження. Для виробництва даного фітотерапевтичного засобу використовують два види цілющої рослини: ехінацею пурпурову і ехінацею вузьколистову. Обидві вони вирощені в органічних умовах і багаті такими хімічними сполуками:

-вітаміни А, С, Е;

-флавоноїди;

-глікозиди;

-алкалоїди;

-фітостерини;

-органічні і фенолкарбонові кислоти;

-смоли;

-бетаїн;

-полісахариди;

-мікро-і макроелементи (кобальт, калій, селен, залізо, цинк, магній, марганець, срібло і т.д.);

-інулін;

-дубильні речовини;

-ефірні і жирні олії.

Завдяки БАДу дитина отримає не тільки захист від вірусів і хвороботворних бактерій, що викликають ГРВІ та ангіну, а й позбудеться від захворювання, яке вже почало розвиватися. Крім активізації імунітету, сироп володіє антиалергічними, антиоксидантними та протизапальними властивостями; покращує роботу шлунково-кишкового тракту, ефективний при перевтомі, герпесі, нежитю, отиті.

Діти із задоволенням приймають ехінацею від ChildLife, адже вона має приємний смак і чудовий аромат, обумовлений фруктозою і олією солодкого апельсина. До речі, апельсинова олія теж позитивно впливає на стан імунної системи дитини і є потужним антисептиком. Добавка від ChildLife не містить спирту, глютену, штучних компонентів. Його можна давати малюкам в чистому вигляді.

Дітям від 6 місяців до 1 року: 5 крапель 4 рази на день

Дітям 1-12 років: 10 крапель 4 рази на день. Завдяки зручній пипетці засіб легко дозується за наявною шкалою, 10 крапель - це 0,5 мл.

Перед застосуванням флакон необхідно струсити, давати дитині можна безпосередньо крапельки, або ж додавати їх в улюблений напій, наприклад, сік.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари