Всі категорії
Додати товар

Колаген choice ukraine 🇺🇦

1296 грн
Опис

COLLAGEN ACTIVE – новітній комплексний продукт, який призначений для корекції типових ознак старіння, спричинених втратою колагену. У складі продукту міститься білок трипептид, отриманий шляхом гідролізу морського колагену, який видобувається з рибних інгредієнтів. Відрізняється надзвичайно малим розміром молекул, що дозволяє йому добре засвоюватися організмом. Це вже не класичний колаген і не амінокислота у звичному розумінні, а абсолютно інший, новий наноінгредієнт у сфері краси.

Дія:

Забезпечує пружність та еластичність шкіри (активний ліфтинг) завдяки незамінним амінокислотам і сірковмісним активам. Глибоко зволожує і регенерує, надає антиоксидантний захист. Стимулює вироблення власного колагену, забезпечує косметичний anti-age ефект, усуваючи зморшки та стриї.
Зміцнює волосся, робить його більш густим, зменшує ламкість і сухість. За допомогою сірковмісних сполук, мінералів і вітамінів групи В зменшує жирність шкіри голови, збільшує шар кератину і надає природний блиск.
Зміцнює нігтьову пластину, завдяки проліну, мікро- й макроелементам і метилсульфонілметану (МSМ) збільшує щільність кератинового шару, зволожує нігтьову кутикулу й активує паросткову зону нігтя. Екстракт гриба шиїтаке додатково забезпечує антигрибковий захист шкіри, нігтів і волосся.
Комплексна синергійна дія всіх активів прискорює регенерацію та відновлення м’язових і сполучних тканин. Покращує обмін речовин, мікроциркуляцію та лімфообіг у суглобах і м’язах. Зміцнює кровоносні судини, зменшує їхню проникність і робить їх більш пружними й еластичними.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
luciam
luciam
Супер-продавець
Київ
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари