Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, рідкий кальцій із магнієм для дітей, 473мл

820 грн
Опис

California Gold Nutrition, рідкий кальцій із магнієм для дітей, апельсин, 473мл

Діти постійно ростуть, і для підтримки зростання їм необхідні правильні поживні речовини. Кальцій особливо важливий для дітей, оскільки він може допомогти в підтримці розвитку міцних кісток. Рідкий кальцій із магнієм для дітей від California Gold Nutrition може допомогти підвищити споживання кальцію дитиною для підтримки здоров’я кісток.

Переваги кальцію для дітей

Кальцій — це основний структурний блок кісткової тканини. Він може допомогти організму формувати міцніші та щільніші кістки. Вживання достатньої кількості цього мікроелемента в дитинстві може допомогти дітям розпочати доросле життя з міцними та здоровими кістками. Ця добавка також містить вітамін D, який разом із кальцієм допомагає підтримувати міцність кісток, оскільки він сприяє засвоєнню кальцію організмом. Крім кальцію та вітаміну D цей засіб містить магній та цинк — два додаткові мікроелементи, що підтримують здоров’я кісток.

Рідкий кальцій із магнієм для дітей від California Gold Nutrition містить суміш важливих мікроелементів у зручній формі рідкої добавки. Вона має натуральний смак апельсину, який сподобається дітям, тож вам буде легко давати їм цю смачну добавку, щоб забезпечити необхідний рівень споживання кальцію.

Рекомендації щодо застосування

Перед застосуванням добре збовтати. Можна давати в нерозведеному вигляді або змішати з улюбленим напоєм дитини.

- Малюкам від 6 місяців до 1 року приймати по 1/2 чайної ложки на день.

- Дітям 1–3 років приймати по 1 чайній ложці на день.

- Дітям 4–12 років приймати по 2 чайні ложки на день.

Основні інгредієнти

Вітамін D (у вигляді D3, холекальциферолу), кальцій (у вигляді цитрату пентагідрату кальцію та магнію), магній (у вигляді цитрату пентагідрату кальцію та магнію, та цитрату магнію тризаміненого), цинк (у вигляді цитрату цинку).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари