Всі категорії
Додати товар

Самбукол бузина для дітей, сироп з європейської чорної бузини з ехінацеєю, 120 мл

550 грн
Опис

У сезон застуди та грипу навколо нас циркулює незліченна кількість мікробів, які можуть спричинити захворювання. Діти особливо сприйнятливі до передачі захворювань одне від одного, оскільки вони безпосередньо контактують з іншими дітьми в школі або в дитячому садку. Добавка з бузиною для дітей від California Gold Nutrition може допомогти зміцнити імунну систему в період сезонних захворювань, надаючи дитині додаткову підтримку, коли вона цього найбільше потребує.

Сироп із бузиною для дітей
Сироп із чорної бузини (Sambucus nigra) отримують із квіткової рослини, яка дає дрібні темно-фіолетові ягоди. Лікувальні властивості бузини цінувалися в різних культурах протягом століть, і вона продовжує використовуватися сьогодні. Сучасні клінічні дослідження показують, що бузина чорна (Sambucus nigra) може допомогти забезпечити сезонну імунну підтримку та полегшити симптоми, пов’язані із застудою та грипом.

Ця добавка також містить: екстракти ехінацеї та астрагалу для зміцнення імунітету й додаткової підтримки.

Бузина для дітей від California Gold Nutrition містить чорну бузину європейську, ехінацею та астрагал у формі смачної рідкої добавки з ягідним смаком. Дітям сподобається смак цієї добавки, а вам — її користь для здоров’я.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ilona85
ilona85
Супер-продавець
Запоріжжя
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари