Всі категорії
Додати товар

Calcium + d3 mivolis таблетки кальцію з вітаміном d3,300шт.

402 грн -16% 340 грн
Опис

Доброго дня, Вас вітає команда Шалених Бджілок. Ми трудимось, щоб знайти для Вас найапетитніше пропозиції, найвигідніші ціни на товари світових брендів. З нами ви точно зекономите свій час і гроші. Всі товари на нашому сайті, 100% оригінал. Сегмент широкий косметика, вітаміни, іграшки, одяг і безліч іншого. Також надаємо послуги баʼєра під замовлення, для цього маємо групу в вайбері. Відписуємо і відправляємо оперативно. Зацікавив товар пишіть, з радістю проконсультуємо. Велике прохання перед купівлею уточнити наявність товару та доставку,щоб уникнути непорозумінь через те що товар проданий,дякую за увагу.

Calcium + D3 Mivolis Таблетки кальцію з вітаміном D3,300шт.
Опис
Кальцій є важливим компонентом кісток і зубів. Вітамін D сприяє нормальному засвоєнню і відновленню кальцію. Кальцій + вітамін D3 підтримує міцність кісток і здорових зубів.
приймати: 1 таблетка на добу. Якщо вам потрібно більше кальцію, приймайте 2-3 таблетки на добу. Приймати з великою кількістю рідини. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не приймайте інші харчові добавки, що містять кальцій. Біологічно активні добавки мають доповнювати збалансоване різноманітне харчування і підтримувати здоровий спосіб життя.
Без глютену, без лактози, вегетаріанскі.300шт

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари