Всі категорії
Додати товар

Nutrilite™ дейлі (90 таб)

1148 грн
Опис

Покращіть своє самопочуття за допомогою нового мультивітамінного комплексу Nutrilite Дейлі, який містить основні вітаміни та мінерали на кожен день, а також ще більше рослинних компонентів1, вирощених на екологічно чистих фермах-партнерах Nutrilite і NutriCert™.

Переваги для вас

Стрімкий темп життя може бути захопливим, проте іноді наші повсякденні обов’язки, стрес і напруга можуть негативно позначитися на нашому самопочутті. Ми хочемо бути задоволеними кожним прожитим днем, хочемо відчувати підтримку, бути сповненими енергії та активними для тих, кого любимо. Nutrilite Дейлі може вам у цьому допомогти.

Комплекс Nutrilite Дейлі є швидким і зручним способом отримати основні поживні речовин на кожен день, необхідні вашому організму для підтримання хорошого самопочуття2 та заповнення потенційних прогалин у раціоні. Він містить 20 вітамінів і мінералів, а також 4 рослинні компоненти, які отримані з рослин, вирощених на екологічно чистих фермах.

Чому він вам сподобається

Поживні речовини Nutrilite Дейлі підтримують багато аспектів вашого самопочуття, зокрема імунну систему, енергію та зір. Нова вдосконалена формула:

Компенсує потенційну нестачу поживних речовин завдяки добре збалансованій суміші вітамінів, мінералів і рослинних компонентів, які вирощені на екологічно чистих сертифікованих фермах Nutrilite або NutriCert™. Підтримує вашу імунну систему завдяки вітаміну С, вітаміну D, цинку, залізу та селену.

Допомагає вам бути готовими до будь-яких викликів протягом дня, забезпечуючи сімома вітамінами групи В, залізом і магнієм для підтримки енергетичного метаболізму.

Підтримує вашу зорову систему поживними речовинами завдяки вітамінам A і B2, цинку та лютеїну.

Інтегрується у будь-який спосіб життя і розпорядок дня швидко та просто завдяки легкій для ковтання таблетці, яка м’яко діє на шлунок і підходить для вегетаріанців.

Застосування

Дорослі віком від 18 років: по 1 таблетці на добу, бажано під час їди.

Не перевищуйте рекомендовану добову дозу.

Зберігайте пляшку щільно закритою та в прохолодному сухому місці, недоступному для маленьких дітей.

Дієтичні добавки не замінюють збалансоване та різноманітне харчування та здоровий спосіб життя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари