Всі категорії
Додати товар

Іонний магній sunwarrior 118 мл

550 грн
Опис

Іонний магній Sunwarrior — багата та концентрована рідка харчова добавка, що містить магній в іонній формі, яка найбільш легко засвоюється організмом. Емоційний і фізичний стрес є одними з перших чинників, що виснажують запаси магнію в організмі. Магній сприяє нормалізації роботи центральної нервової системи. Магній зміцнює сон, допомагає розслабитися. Особливо він корисний у разі перевтоми, викликаного хронічним стресом і нервовою напругою. Якщо в організмі бракує магнію, людині важче зберігати спокій, підвищується дратівливість, тривожність, виникає депресія, проблеми з серцево-судинною системою, безсоння, м'язові спазми. Магній сприяє нормалізації кров'яного тиску. Має спазмолітичну дію на м'язи та судини. Позитивно впливає на серцево-судинну систему. Полегшує передменструальний синдром та інші порушення, пов'язані з менструальним циклом. Достатня кількість магнію в організмі запобігає утворенню каменів у нирках. Магній сприяє запобіганню мігрені та полегшує головний біль. Усуває судоми в ногах. Магній особливо ефективний як профілактика від сечокам'яної хвороби.
Рекомендації щодо застосування Приймати, дорослим по 1 порції (4,2 мл) на день разом із соком або їжею, щоб отримати висококонцентрований мінеральний ароматизатор.
Інгредієнти
Комплекс концентрованої морської води.

Цей магній містить натуральні іонні мінерали та мікроелементи з висококонцентрованих, багаті на поживні речовини відкладення давніх внутрішніх морів. Цей розчин ретельно оброблений і іонізований природним способом для максимального поглинання.

Попередження

Тільки для дорослих.

Пересилаю Новою Поштою або Міст експрес.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари