Всі категорії
Додати товар

Immune 4, засіб для зміцнення імунітету, 60 вегетаріанських капсул

280 грн
Опис

California Gold Nutrition Immune 4

Суміш вітамінів і мікроелементів, що містить вітаміни C та D, цинк і селен

Підтримка імунної системи

Підходить для вегетаріанців

Не містить глютену, ГМО та сої

Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки

Гарантія 100 % Gold Guarantee

Ваша імунна система є першою лінією захисту від незліченних інфекцій, забезпечуючи захист організму при перших ознаках проблеми . California Gold Nutrition Immune 4 може допомогти вам захистити ваше здоров’я, надаючи додаткову підтримку імунітету, коли вам це найбільше потрібно.

Вітаміни та мінерали для підтримки імунітету
Наша добавка Immune 4 складається з комбінації чотирьох клінічно вивчених вітамінів і мінералів, які сприяють зміцненню імунної системи. Кожна капсула містить потужну дозу вітамінів C і D, цинку та селену.

Вітамін С є антиоксидантом, який покращує функції білих кров’яних тілець і власне вироблення організмом сполук, що зміцнюють імунітет, і відомо, що вони допомагають боротися з вірусами та бактеріями.

Вітамін D відіграє важливу роль у регулюванні та підтримці імунної системи, а також у тому, як вона реагує на сезонні стреси.

Цинк є важливим мікроелементом для здорової імунної функції, оскільки він необхідний як для розвитку, так і для активації білих кров’яних тілець.* Ці клітини допомагають організму боротися з невідомими організмами, які потрапляють в організм.

Селен відіграє важливу роль у зміцненні здорової імунної системи, особливо в роботі вилочкової залози, «пункту контролю» імунної системи.

California Gold Nutrition Immune 4 містить якісну суміш вітамінів і мінералів у вегетаріанських капсулах. Він підходить для вегетаріанців і розроблений без глютену, ГМО або сої.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари