Всі категорії
Додати товар

Магній цитрат, natural factors, цитрат магнію, 150 мг, 90 капсул

400 грн
Опис

Для кращого засвоєння та поглинання організмом магній гарний саме у цитратній формі. Сполуки магнію надзвичайно важливі. Жоден метаболічний процес та ферментна реакція не обходиться без його участі. Це стосується і вуглеводного обміну і абсорбування інших корисних речовин, що важко засвоюються організмом типу калію, фосфору і кальцію.

Магній є невід'ємною частиною вітамінів групи B, без якого неможливий розвиток та зростання організму. Він також бере участь у підтримці імунної системи, відповідає за стабільну температуру тіла. Без нього неможлива діяльність нервової системи та функціонування головного мозку.

Про те, що в організмі не вистачає магнію, можна дізнатися про часті тривожні стани, проблеми з серцем, млявість, надмірно швидку втому навіть від невеликих навантажень. Регулярний прийом магнію цитрату дозволить швидко заповнити його недолік. Він нормалізує кров'яний тиск, покращить витривалість, додасть бадьорості та сил, а також збалансує надлишковий вміст кальцію, що веде до остеопорозу.

Рекомендації щодо застосування

Приймається перорально по одній капсулі від 1-го до 3-х разів на день.

🏷️ 400 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари