Всі ΠΊΠ°Ρ‚Π΅Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ—

πŸ’₯Π½Π΅ кислий Π²Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½ с ( Ρ‰Π°Π΄Π½ΠΈΠΉ Π΄ΠΎ ΡˆΠΊΡ‚) πŸ’Š227 Π³Ρ€( ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ 181 Π΄ΠΎΠ·Π°)

650 Π³Ρ€Π½
Опис

πŸŒΌΠΡΠΊΠΎΡ€Π±Π°Ρ‚ Π½Π°Ρ‚Ρ€Ρ–ΡŽ β€” Ρ†Π΅ нСкислий Π±ΡƒΡ„Π΅Ρ€ΠΈΠ·ΠΎΠ²Π°Π½ΠΈΠΉ кристалічний ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ Π±Π΅Π· Π³Ρ–Ρ€ΠΊΠΎΠ³ΠΎ присмаку, Ρ‰ΠΎ ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΈΡ‚ΡŒ 100%-Π²ΠΈΠΉ Π²Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½ C (L-аскорбінову кислоту) Ρ„Π°Ρ€ΠΌΠ°Ρ†Π΅Π²Ρ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ ступСня чистоти Ρ‚Π° Π½Π°Ρ‚Ρ€Ρ–ΠΉ Ρƒ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½Ρ–ΠΉ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡ–.
πŸŒΌΠ’Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½ C Ρ– Π½Π°Ρ‚Ρ€Ρ–ΠΉ Ρ” Π½Π°ΠΉΠ²Π°ΠΆΠ»ΠΈΠ²Ρ–ΡˆΠΈΠΌΠΈ ΠΏΠΎΠΆΠΈΠ²Π½ΠΈΠΌΠΈ Ρ€Π΅Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΠ½Π°ΠΌΠΈ для ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π·ΠΌΡƒ. Π’Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½ C Π·Π°Π±Π΅Π·ΠΏΠ΅Ρ‡ΡƒΡ” антиоксидантний захист Ρ–ΠΌΡƒΠ½Π½ΠΎΡ— систСми
πŸ’ŠΠ Π΅ΠΊΠΎΠΌΠ΅Π½Π΄Π°Ρ†Ρ–Ρ— Ρ–Π· застосування

Π―ΠΊ Π΄Ρ–Ρ”Ρ‚ΠΈΡ‡Π½Ρƒ Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΊΡƒ розвСсти 1/4 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ Π² склянці соку Π°Π±ΠΎ Π²ΠΎΠ΄ΠΈ. ΠŸΡ€ΠΈΠΉΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Π½Π΅Π·Π°Π»Π΅ΠΆΠ½ΠΎ Π²Ρ–Π΄ Ρ—Π΄ΠΈ.

Π‘Ρ‚Π°Π½: Новий
ΠšΠΎΠ»Ρ–Ρ€:
  • Π Ρ–Π·Π½ΠΎΠΊΠΎΠ»ΡŒΠΎΡ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ
  • Π‘Ρ–Π»ΠΈΠΉ

Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– Ρ‚ΠΎΠ²Π°Ρ€ΠΈ

ВОП оголошСнь

Π Π΅ΠΊΠ»Π°ΠΌΠ° Π½Π° Π¨Π°Ρ„Ρ–. Π―ΠΊ сюди ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Π°ΠΏΠΈΡ‚ΠΈ?