Всі категорії
Додати товар

Пробіотик l. plantarum 299v™

1750 грн -15% 1499 грн
Опис

38882

Приймай по 1 капсулі на день. В упаковці 30 капсул. 12,8 г.
Містить пробіотик L. Plantarum 299V™ та ніацин (вітамін B3). У поєднанні зі збалансованою дієтою він допомагає підтримувати здоров'я кишечника та загальне самопочуття.
Один з найбільш досліджених пробіотичних штамів у світі (Nordström, 2021)
Кожна капсула забезпечує оптимальну дозу (10 мільярдів живих бактерій)
Ніацин сприяє підтримці нормального стану слизових оболонок
Опис
Пробіотик Oriflame L. plantarum 299V™ щоденна харчова добавка, розроблена на основі бактерій L. plantarum 299V™ – один з найпотужніших пробіотичних штамів для здоров'я кишечника (Nordström, 2021). Ці корисні бактерії можуть бути маленькими, але вони мають великий вплив на наше самопочуття!

Кожна капсула побіотику L. plantarum 299V™ містить 10 мільярдів живих бактерій* разом з ніацином (вітаміном В3). Вживай по одній капсулі щодня для гарного самопочуття - адже коли ти почуваєшся добре, ніщо не може тебе стримати.

Штам L. plantarum 299V™ був вперше відкритий шведськими вченими з Лундського університету і є одним з найбільш досліджених пробіотиків у світі. Доведено, що він допомагає покращити здоров'я травлення (наприклад, біль у животі, здуття живота та порушення травлення) у більш ніж 60 клінічними дослідженнями (Nordström, 2021) і працює над тим, щоб кишечник був здоровим, щасливим і збалансованим.

Вітамін групи В ніацин (вітамін В3) відіграє низку важливих ролей в організмі, таких як сприяння нормальному енергетичному обміну, нормальному функціонуванню нервової системи, зменшенню втоми та втомлюваності, а також підтримці нормального стану шкіри. Але ніацин також є ключовим для підтримки здоров'я кишечника, оскільки він сприяє підтримці нормального стану слизових оболонок. Слизова оболонка вистилає багато структур в організмі, таких як травний, дихальний та сечостатевий тракти. Утворює захисний шар, який перешкоджає проникненню шкідливих мікробів і забезпечує належне засвоєння поживних речовин.

Харчові добавки не повинні використовуватись в якості замінника сбалансованої та різноманітної дієти.

*Мінімум 10 мільярдів живих бактерій на момент виробництва

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари