Всі категорії
Додати товар

Куркумінове багатство з омега-3, астаксантин, босвелія — 60 капсул / natural factors

900 грн
Опис

Термін придатності 2025
Виробництво Канада

- Харчова добавка
- Куркумін із високою засвоюваністю
- Містить 1000 мг омега-3 й антиоксидантну підтримку
- Здоров'я всього організму
- Чистота та ефективність гарантовані

Засвоювана форма куркуміну No1÷5
Під час перорального приймання всмоктування (біодоступність) звичайного куркуміну досить низьке. Причина в тому, що куркумін відносно нерозчинний у воді, швидко трансформується і виводиться з організму. Погане всмоктування було причиною того, що не всі клінічні дослідження показали, що звичайний куркумін ефективний, навіть у разі приймання надзвичайно великих доз.

Під час виробництва натурального препарату Theracurmin, який міститься в складі CurcuminRich, використовуються передові методи зменшення розміру частинок куркуміну в рослинній камеді (камедь глатті), що неабияк збільшує його розчинність і біодоступність. Детальні дослідження засвоюваності довели, що Theracurmin є найкращою за засвоюваністю формою куркуміну на ринку.<. Покращене засвоєння завдяки Theracurmin надзвичайно важливо для отримання користі для здоров'я, яку дає куркумін.

Великий прорив у засвоюваності куркуміну!
Річ не в тому, скільки ви приймаєте, а в тому, скільки засвоює ваш організм!
Theracurmin являє собою великий науковий прорив і є найкращою за засвоюваністю формою куркуміну.$ Нарешті, користь куркуміну для здоров'я може бути повністю реалізована!

Whole Body Curcumizer поєднує в собі Theracurmin і омега-3 ЕПК і ДГК з потужними екстрактами, як-от екстракт босвелії, асксантин і комплекс поліфенолів Ultra Fruit для:
- підтримки здоров'я, комфорту та функціональності суглобів;
- підтримки природної запальної реакції організму;
- підтримки здоров'я серця й судин;
— потужної антиоксидантної дії.

Куркумін — це жовтий пігмент куркуми, який має безліч корисних для здоров'я властивостей, але погано засвоюється організмом. Theracurmin — це натуральний препарат куркуміну, у якому використовуються передові методи, що дають змогу зменшити розмір частинок куркуміну, неабияк збільшуючи його розчинність і біодоступність. Детальні дослідження засвоюваності довели, що Theracurmin є найкращою за засвоюваністю формою куркуміну на ринку.*

* Наукові дослідження показали, що Theracurmin більш біодоступний у співвідношенні міліграмів на міліграмах проти інших^ покращеними та звичайними формами куркуміну.

За даними SPINS 2014.
* Порівняння біодоступності куркуміну за результатами двох опублікованих досліджень, що показують, що рівні куркуміну в крові за 12-годинний період нормалізувалися за того ж дозування.

Isura™
без ГМО: підтверджено документально ✔
Мас-спекторметрія: продукт пройшов лабораторні випробування ✔

Склад на порцію: 2 капсули
•Холестерин 10 мг
• Концентрований риб'ячий жир фармацевтичного ступеня чистоти
(дистильований на молекулярному рівні, ультраочищений) (анчоусові, сардини та/або макрель)
1946 мг
•Омега-3 жирні кислоти 1000 мг
•ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) 665 мг
•ДГК (докозагексаєнова кислота)
335 мг**
•Теракурмін куркуміну
•Екстракт куркуми (Curcuma longa) (корінець) Форма куркуміну з високою біодоступністю — найактивніший куркуміноїд куркуми 60 мг
•Екстракт босвелії (Boswellia serrata) (камедь) 125 мг
•Босвелієва кислота (60%) 75 мг
•Комплекс поліфенолів із фруктів
Запатентована суміш: Виноград (Vitis vinifera), гранат (Punica granatum), полуниця (Fragaria vesca), журавлина (Vaccinium macrocarpon), чорниця (Vaccinium corymbosum), малина (Rubus idaeus), чорниця облична (Vaccinium myrtillus) 100 мг
•Астаксантин (водорості Haematoccus pluvialis) (цілена рослина) 2 мг

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари