Всі категорії
Додати товар

Кальцієвий комплекс кальцимін

329 грн
Опис

📌Високоякісний кальцієвий комплекс📌

🟢Кальцію цитрат чудово сприймається організмом, відмінно переноситься і не призводить до ускладнень.

🟢Кальцій з яєчної шкаралупи - одна з кращих форм, містить також інші корисні елементи і мінерали, що допомагають процесу засвоєння:
фтор, фосфор, магній, селен, марганець молібден.

🟢Вітамін D3 необхідний засвоєння кальцію організмом.

🟢Вітамін К2 направляє кальцій туди, де йому належить бути (кістки, зуби), і прибирає з тих місць, де бути не повинен (судини та м’які тканини).

🟢Магній є складовою частиною кісток і зубів та допомагає засвоєнню кальцію до меж норми, виведенню його надлишків, що виключає утворення кальцинатів у нирках та на стінках судин.

🟢Вітамін С нормалізує фізіологію кісток та сухожиль.

‼️Тільки в результаті прийому такого збалансованого і безпечного мультикомплексу Кальцимін ✅кісткова тканина збільшує свою щільність, стійкість до переломів і остеопорозу, міцність зчленувань із сухожиллями; ✅зубна емаль набуває блиску, стає гладкою, щільною, стійкішою до дії бактерій і утворення плям. ✅Алергія, діабет, атеросклероз коронарних артерій та судин головного мозку, шпора п’яти – ось неповний перелік захворювань, при яких прийом Кальцимін також буде корисним.

Склад🌿: кальцію гідроксиапатит 100мг, кальцію цитрат 150мг, вуглекислий кальцій (яєчна шкаралупа) 150мг, вітамін D3 25 мкг. вітамін К2 45мкг, вітамін С 40мг, магнію цитрат 60мг.

Продукція Рослина Карпат відправляється з Одеси, з представництва виробника. Строки продукції в нормі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
klvita
klvita
Супер-продавець
Харків
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари