Всі категорії
Додати товар

Swanson, вітаміни d3 і k2, 60 веганських капсул

385 грн
Опис

Здоров’я кісток та імунної системи
Формула 2 в 1
Веганський продукт
Дієтична добавка
Містить Vitashine D3
Разом краще! Нові дослідження показують, що вітаміни D3 і K2 — дві ключові поживні речовини для ефективного використання кальцію в організмі — можуть мати ще більш корисний ефект, якщо приймати їх разом. Вітаміни D3 і K2 від Swanson містять ці помічники для здоров’я кісток і серця у зручній рослинній капсулі для прийому один раз на день.

Що робити, якщо ви вже приймаєте добавки з вітамінами D і K або отримуєте їх зі свого раціону? Тепер Swanson пропонує низьку дозу вітамінів D3 та K2 спеціально для вас. Вітаміни D3 і K2 у низьких дозах від Swanson містять 50 мкг (2000 МО) веганського вітаміну D3, отриманого з лишайника, і 75 мкг вітаміну K2 без сої, отриманого з нуту, у вигляді МК-7 у формі веганської капсули для вживання один раз на день, що допомагає підтримувати здоров’я серцево-судинної системи та зміцнювати кістки.

Вітамін D допомагає зміцнювати кістки, покращуючи засвоєння організмом кальцію та фосфору. У формі добавки він доступний у вигляді ергокальциферолу (D2) або холекальциферолу (D3). Дослідження показують, що D3 може бути ефективнішою та тривалішою формою, якій віддає перевагу організм.

Крім того, вітамін K міститься в формах K1 і K2. К2 має особливе значення для здоров’я кісток і серцево-судинної системи, оскільки він допомагає спрямовувати кальцій із артерій до кісток. K2 складається з ряду менахінонів, з яких менахінон-7 (MK-7) найбільш ефективно засвоюється та є біодоступним.

Нове розуміння взаємодії вітамінів D і K свідчить про те, що вітамін D підвищує концентрацію кісткових білків, які залежать від вітаміну K для здорового формування кісток. У свою чергу, присутність вітаміну D може позитивно впливати на важливу мінералізацію, стимульовану вітаміном K.

Країна-виробник: США
Термін придатності: лип 2027

🏷️ 385 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари