Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, kids, жувальні таблетки з дгк, 100 % дика арктична тріска,...

460 грн
Опис

Жувальні таблетки з ДГК California Gold Nutrition® KIDSмістять дві важливі омега-3 кислоти — ДГК і ЕПК, які допомагають підтримувати здоров’я мозку, нервової системи та розвитку зору дітей*.

Містить омега-3 ДГК із 100 % дикої арктичної тріски
Капсули з риб’ячого желатину
Натуральні ароматизатори «Полуниця» і «Лимон»
Виготовлено з риб’ячого жиру норвезького походження у формі тригліцеридів
не містить глютену, ГМО та сої
Сертифікат якості iTested

Рекомендації із застосування
Діти 2–3 роки: Розжовувати 3 капсули на день під час їди. Діти віком від 4 років: Розжовувати по 3 капсули 1–2 рази на день під час їди. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Перед початком застосування проконсультуйтеся з педіатром, особливо якщо у вашої дитини алергія на йод, він приймає рецептурні препарати для розрідження крові або планується операція.

Інші інгредієнти
Основні інгредієнти
Очищений жир із печінки арктичної тріски, Очищена вода, Рибний желатин (з тилапії), рослинний гліцерин, натуральні ароматизатори.

Інші інгредієнти
Відсутні.

Містить рибу (тріску)

Для виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, молюски та ракоподібні, деревних горіхів, арахісу, пшениця, соя, кунжут, глютен. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію FDA, проходить незалежні перевірки, має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, що містять ці алергени або інгредієнти.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари