Всі категорії
Додати товар

Дієтична добавка-спрей "вітамін b12" naturalnest 1000 mcg, 10 мл

610 грн
Опис

Дієтична добавка-спрей "Вітамін B12" NATURALNEST 1000 mcg, 10 мл
Дієтична добавка для підсилення імунітету NATURALNEST, 20 рослинних капсул
Опис товару
Для міцних нервів, сильного імунітету, фізичної витривалості та подолання симптомів виснаження організму приймайте активний вітамін B12! Він підтримує енергетичний обмін в організмі людини та здоров'я нервової системи, сприяє нормальному метаболізму гомоцистеїну, бере участь у поділі клітин, підтримує імунітет та позбавляє відчуття втоми. Більш того, B12 потрібен для утворення еритроцитів, які транспортують кисень по всьому тілу, а також для синтезу й оновлення ДНК. Його нестача може призвести до анемії, оніміння кінцівок, запаморочень, відчуття «туману» в голові, погіршення пам’яті, втомлюваності та дратівливості. Дієтична добавка NATURALNEST містить активний вітамін B12 у формі метилкобаламіну. Пляшечка з розпилювачем забезпечує швидке та просте використання. Один флакон розрахований на 66 доз. Дієтична добавка підходить для дітей від 4 років. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Опис товару
Екстракт чорної бузини, який використовується в капсулах дієтичної добавки NATURALNEST, є запатентованою високоякісною сировиною, що імпортується компанією Asiros Nordic із Данії. Інгредієнт виробляється за технологією Berry-Shield™. Це запатентований інноваційний метод приготування порошку, коли делікатні компоненти фруктів витягуються та герметично закриваються, щоб запобігти їхньому руйнуванню. Кожна капсула продукту містить екстракт чорної бузини, доповнений прополісом, бета-глюканом, вітаміном С, селеном і цинком. Дієтична добавка ефективно підтримує імунну систему завдяки своїм противірусним й антимікробним властивостям, сприяє зняттю втоми та слабкості. Отриманий із вівса або ячменю бета-глюкан у складі продукту нормалізує рівень холестерину в крові, а також уповільнює підвищення рівня глюкози в крові після прийому їжі. Вітамін С знижує втомлюваність, сприяє синтезу власного колагену, що покращує загальний стан і вигляд шкіри, підтримує нормальний обмін енергії. Цинк допомагає зміцнити кістки, нігті й волосся, оптимізує вироблення білка. Селен посилює дію цинку у підтримці здоров’я нігтів і волосся. Дієтична добавка не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Опис товару
Дієтична добавка NATURALNEST ідеально підходить для захисту й зміцнення імунної системи всіх членів родини. Смачний сироп із полуничним смаком містить бета-глюкан із хлібних дріжджів, натуральний екстракт ягід чорної бузини, вітамін С та цинк – найсильніший мікс для підтримки імунітету дітей та дорослих. Приймаючи сироп регулярно, ви невдовзі забудете про віруси, інфекції та застуди. Бета-глюкан у складі добавки корисний ще й тим, що сприяє підтримці оптимального рівня холестерину в крові та сповільнює підвищення рівня глюкози в крові після прийому їжі. В якості підсоложувачів при виготовленні добавки було використано мед і натуральний буряковий цукор. Добавка підходить для дітей від 4 років. Не містить шкідливих
Читати повністю
Характеристики
Бренд
NATURALNEST
Виробник
ORZAX
Вага
10 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для внутрішнього використання дітям від 4 років і дорослим приймати по 1 розпиленню (3 краплі рідини) 1 раз на день безпосередньо з розпилювача під язик. Зачекати 45 секунд після розпилення, потім проковтнути рідину. У разі необхідності добова доза може бути збільшена лікарем. Протипоказання: Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів.
Застереження
Не є лікарським препаратом. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного вживання. Не замінювати дієтичною добавкою повноцінний раціон харчування. Дотримуватись збалансованого харчування і здорового способу життя. Вагітним та годуючим жінкам, а також людям, які приймають ліки чи проходять медикаментозне лікування, слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням продукту. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Склад на 1 розпилення (3 краплі): Активні речовини: Вітамін B12 (метилкобаламін) ‒ 1000 мкг. Допоміжні речовини: Гліцерин, сорбат калію, бензоат натрію. Без ГМО.
Стать
Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари