Всі категорії
Додати товар

Дієтична добавка у краплях "рідкі вітаміни d3 та к2" vitanil's, 20 мл

407 грн
Опис

Опис товару
Код 294711, Рідка дієтична добавка "Вітаміни D3 та К2" Vitanil's, 20 мл “Сонячний” вітамін D — це жиророзчинний вітамін, який виконує важливі функції в організмі. Дітям він необхідний для нормального росту, розвитку кісткової маси та зміцнення імунітету, а дорослим ‒ для регулювання рівня кальцію в крові, підтримки функції м'язів, покращення самопочуття та здоров'я організму в цілому. Вітамін D3 найкраще засвоюється в тандемі з вітаміном К2. Саме одночасний прийом цих двох вітамінів оптимізує їхню спільну корисну дію і нейтралізує надмірний взаємний вплив. Працюючи в парі, вітаміни D3 та K2 найефективніше підтримують імунну та серцево-судинну систему, покращують стан кісток, суглобів і шкіри. Дієтична добавка Vitanil's безпечна для дітей та дорослих. Провідником і консервантом у добавці є натуральна оливкова олія. Завдяки двом з’ємним дозаторам ви можете обрати зручний для себе спосіб прийому: розпиляти рідину спреєм або капати піпеткою. Не містить консервантів, барвників, підсолоджувачів, штучних ароматизаторів, цукру та шкідливих для здоров’я речовин.

Читати повністю
Характеристики
Бренд
Vitanil`s
Виробник
BeAForm
Вага
20 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для внутрішнього використання дорослим і дітям віком від 11 років по 3 краплі або по 1 розпиленню на добу під час їжі. Протипоказання: Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів.
Застереження
Не є лікарським препаратом. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного вживання. Не замінювати дієтичною добавкою повноцінний раціон харчування. Дотримуватись збалансованого харчування і здорового способу життя. Вагітним та годуючим жінкам, а також людям, які приймають ліки чи проходять медикаментозне лікування, слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням продукту. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Склад на 3 краплі або 1 розпилення: Вітамін D3 (як холекальциферол) - 1 000 МО, Вітамін K2 (Менахінон 7) - 11,25 мкг, олія оливи. Без ГМО.
Стать
Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари