Всі категорії
Додати товар

Вітамін b 12, 1000 мкг 120 табл., бади

400 грн
Опис

Вітамін B 12 від провідного великобританського виробника Holland & BarrettHigh придбано та доставлено з Англії. Термін придатності - квітень 2026 року.

Високоякісний вітамін В12 з уповільненим вивільненням Holland & Barrett сприяє нормальному та здоровому обміну енергії. Вітамін B12 підтримує психологічну функцію, підтримує здоров'я нервової системи та допомагає зменшити втому.

Одним із найважливіших вітамінів для нормального та здорового енергетичного метаболізму є вітамін B12, також відомий як ціанокобаламін, цей вітамін необхідний для психологічної функції, підтримки здорової нервової системи та зменшення втоми.
Нашому тілу потрібен вітамін B12 для виробництва еритроцитів, що дозволяє організму забезпечувати тканини киснем. Якщо ваш рівень В12 падає, ваш рівень енергії також може знизитися, залишаючи відчуття, що ви не в змозі впоратися з роботою. Достатній рівень B12 допомагає підтримувати вашу фізичну координацію та нервову систему в цілому в хорошому стані.
Вітамін B12 природним чином міститься в продуктах тваринного походження, таких як м’ясо та молочні продукти, а також у збагачених веганських продуктах, таких як рослинне молоко, штучне м’ясо, сухі сніданки та дріжджові екстракти. Вегани, які тривалий час уникають збагачених продуктів, мають особливо високий ризик дефіциту і повинні приймати добавки, щоб компенсувати це.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари