Всі категорії
Додати товар

Gymbeam, вітамін b-комплекс, комплекс вітамінів групи b, 120 таблеток

228 грн -4% 220 грн
Опис

GymBeam, Вітамін B-комплекс, комплекс вітамінів групи B, 120 таблеток

Вітамін B-комплекс являє собою функціональну добавку, що містить всі основні вітаміни групи В, які необхідні організму для нормального функціонування. Це робить його ідеальним для зміцнення загального здоров'я та життєвої сили. Як ви знаєте, всі вітаміни групи В належать до водорозчинних вітамінів. Вони легко засвоюються, виконують свою функцію всередині організму, а будь-яка надмірна кількість виводиться із сечею. Це тому, що наш організм не здатний зберігати ці вітаміни, крім вітаміну B12. Тому ви маєте регулярно додавати їх, навіть у великих дозах.

Кожен із 8 включених вітамінів групи В відіграє вирішальну роль в організмі. Наприклад, вітамін B1 сприяє правильному функціонуванню серця, нервової системи та психічного здоров'я. Тому його достатнє споживання ще більш важливе в періоди розумових або фізичних навантажень. Проте вітамін B2 також важливий, оскільки він сприяє підтримці здоров'я шкіри та гарного зору. Це, звісно, ключ до повсякденного функціонування. Поряд із вітамінами B3, B5, B6, B9 і B12 він допоможе зменшити втому та стомлення, що полегшить виконання повсякденних обов'язків. Крім В9, всі необхідні вітаміни групи В також важливі для енергетичного обміну, який виробляє життєву енергію у формі АТФ.

Щоб ваш організм був в оптимальному стані та був здатний протистояти різним зовнішнім впливам, необхідно мати імунну систему, яка правильно функціонує. Саме в цьому можуть допомогти вітаміни В6, В9 і В12. Однак, крім підтримання здоров'я та правильного функціонування організму, деякі вітаміни в цьому комплексі також можуть сприяти поліпшенню вашого зовнішнього вигляду. Наприклад, вітаміни В2, В3 і В7 впливають на здоров'я шкіри. Вітамін B7 також важливий для якості вашого волосся. Таким чином, ця комбінація вітамінів корисна навіть для жінок, які хочуть підтримувати свій здоровий вигляд і хочуть мати довге та якісне волосся. Вони також оцінять наявність фолієвої кислоти, також відомої як фолієва кислота або вітамін B9, яка важлива для росту ембріональних тканин під час вагітності.

І останнє, але не менш важливе: велика перевага комплексу вітамінів групи В - його практична форма. Прийом лише однієї таблетки надійно покриє рекомендовану добову дозу всіх основних вітамінів групи В. Це робить підтримання їхнього оптимального рівня в організмі простішим, ніж будь-коли раніше.

Вітамін B-комплекс та його переваги

-містить усі 8 основних вітамінів групи В

-одна таблетка покриває загальну рекомендовану добову норму вітамінів групи В

-підтримує правильне функціонування нервової системи, серця та психічного здоров'я

-благотворно впливає на зір

-допомагає підтримувати здоров'я шкіри та волосся

-сприяє правильному функціонуванню імунної системи та загальної стійкості

-випускається в практичній формі таблеток

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари