Всі категорії
Додати товар
Опис

Термін: 2024-12

Опис

Вітамін D3 без добавок від California Gold Nutrition
Зручна рідка добавка з добовою дозою вітаміну D3
Не містить ароматизаторів, тому його легко додавати до ваших улюблених напоїв
Підтримує здоров’я кісток*
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Вітамін D3 — це незамінна поживна речовина, яка природним чином міститься в дуже невеликій кількості продуктів, що робить добавки ідеальним рішенням для додавання більшої кількості цього вітаміну до вашого раціону. Вітамін D3 від California Gold Nutrition — це зручна рідка добавка, яка забезпечує щоденну дозу вітаміну D3, допомагаючи підтримувати здоров’я кісток та імунної системи*.

Переваги добавок із вітаміном D
Вітамін D іноді називають «сонячним вітаміном», оскільки він виробляється в шкірі під впливом сонячного світла та має широкий спектр корисних для здоров’я властивостей. Однією з основних переваг вітаміну D є його здатність сприяти засвоєнню кальцію та фосфору, важливих для формування та підтримки міцності кісток*. Крім того, вітамін D підтримує здоров’я багатьох інших життєво важливих систем, зокрема імунної та серцево-судинної систем, а також сприяє загальному здоров’ю*.

Вітамін D3 від California Gold Nutrition містить вітамін D3 (холекальциферол) у зручній рідкій добавці. Він не містить смакових добавок, тому його зручно додавати до будь-якого напою, а також не містить глютену, ГМО та сої.

Рекомендації із застосування

Приймати по 5 крапель щодня під час їди.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари