Всі категорії
Додати товар

Вітамін d3 для дітей

289 грн -11% 260 грн
Опис

30 мл.

Склад
Холекальціферол (вітамін D3), олія кукурудзяна –1 крапля містить 250 МО вітаміну D3.

Рекомендований для використання в якості дієтичної добавки у раціоні дитини як додаткове джерело вітаміну D3 для профілактики його дефіциту.

Основна дія вітаміну D3 та негативні наслідки його дефіциту:

Сприяє зміцненню імунітету. При адекватному надходженні вітаміну D3 в організм зменшується захворюваність на ГРВІ, в тому числі на грип.
Допомагає засвоєнню фосфору і кальцію в організмі, підтримує міцність кісток та зубів.
Сприяє нормальному росту скелета і м'язів, формуванню правильної постави. При дефіциті вітаміну D3 зменшується м'язова сила, погіршується хода і здатність тримати рівновагу. У маленьких дітей використовується для профілактики рахіту.
Вітамін D3 покращує когнітивні (пізнавальні) здібності: впізнавання та осмислення нової інформації, здатність до навчання, мислення, увагу, пам'ять, мовлення, координацію між розумовою і руховою активністю. При дефіциті вітаміну D3 збільшується ризик розвитку ряду захворювань: атопічного дерматиту, псоріазу, цукрового діабету I типу, серцево-судинних захворювань, ожиріння.
Переваги: Вітамін D саме у формі холекальциферолу (D3) рекомендований усіма світовими професійними організаціями педіатрів.Форма випуску (краплі), зручна для використання навіть у зовсім маленьких дітей – не потрібно вміти ковтати капсули.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user-...
user-352435596
Супер-продавець
Полтава
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари