Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Asahi японський преміальний аміно-колаген з гіалуроновою кислотою

1155 грн
Опис

Об"єм 225 грамм на 30 днів Країна виробник Японія

Термін придатності до 9.2025

Біодобавка Asahi Perfect Collagen Powder, основу якої складає колаген у добовій дозі 5 300 мг та 12 корисних компонентів для підтримки здоров´я організму та продовження молодості, забезпечує шкірі пружність, шовковистість, еластичність та здоровий сяючий колір обличчя, перешкоджає руйнуванню хрящової та кісткової тканини, зміцнює волосся, нігті та зуби.

Активні інгредієнти у добовій дозі 7,4 гр:

Низькомолекулярний легкозасвоюваний свинячий колаген (5300 мг) – забезпечує пружність, гладкість шкіри, рухливість суглобів, зміцнює нігті, зуби, покращує стан волосся.
Глюкозамін 10 мг відіграє важливу роль у виробництві мастильних та амортизуючих механізмів, бере участь у формуванні сполучної тканини хрящів та захищає суглоби від пошкоджень.
Гіалуронова кислота (30 мг) – володіючи дуже високою водозатримувальною здатністю, зберігає гладкість шкіри, запобігає її сухості.
Клітковина та лактобактерії – очищають організм від токсинів, жовчі, покращують роботу шлунково-кишкового тракту.
Вітамін С (100 мг) – сприятливо впливає на імунітет, покращує колір обличчя, вирішуючи проблему пігментації.
Коензим Q10 2 мг – забезпечує красу та здоровий стан шкіри, має антиоксидантну активність, прискорює процес регенерації, дарує організму приплив енергії, знижує ризик розвитку захворювань серця.
Цераміди 0,12 мг відновлюють ліпідний шар, підвищують здатність утримувати вологу, захищають шкіру від проникнення токсинів, покращують колір обличчя, запобігають сухості шкіри та гіперпігментації.
Комплекс вітамінів В (В1 06, мг, В6 0,5 мг, В12 0,012 мг) для здоров"я нервової системи, шкіри та суглобів.
Еластин пептидний (1 мг) – білок, який є основою для збереження молодості дерми;
Екстракт хауттюйнії, екстракт глоду, екстракт ромашки римської, екстракт листя винограду – надають тонізуючу дію на організм в цілому.

Спосіб застосування: 7,4 гр порошка розчинити в будь-якому напої і випити. Рекомендується розпочинати прийом препарату з 20 років.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість та алергія на компоненти препарату.

Якщо ви використовуєте вперше, почніть з невеликої кількості. Дотримуйтеся рекомендованої добової дози. Повільно підвищуйте дозу до рекомендованих 7,4 г на день.

Зберігати в сухому прохолодному місці, щільно закритій упаковці. Зміна кольору, смаку та запаху не впливає на якість продукту.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів препарату

Стан: Новий
Колір:
  • Білий