Всі категорії
Додати товар

Вітозаврики(вітаміни жля дітей)

1250 грн
Опис

Вітаміни з НАТУРАЛЬНИМ складом!120 шт.Для зростання та нормального розвитку малюкові необхідні вітаміни A та D. Вітамінний комплекс «Herbasaurs» Chewable Multiple Vitamins plus Iron від NSP містить їх у достатній, збалансованій кількості. Крім цього, виробник врахував ще й умови регіону, де ми з вами проживаємо. «Вітазаврики» – це смачний аналог риб'ячого жиру, який ваші дітки будуть їсти із задоволенням. Також цей вітамінний комплекс добре себе зарекомендував у профілактиці рахіту.

Для міцної імунної системи вашої дитини
У своєму складі спеціальний комплекс "Herbasaurs" Chewable Multiple Vitamins plus Iron (Дитячі жувальні мультивітаміни "Вітазаврики") містить достатню кількість вітаміну С, який підживлює та зміцнює дитячий імунітет. Особливо добре цей вітамін покращує опірність організму дитини до простудних захворювань.

«Вітасніданки» від компанії NSP – це один із небагатьох вітамінних комплексів, у складі якого є 6 вітамінів групи B: B1, B2, B5, B6, B12. Всі вони сприятливо впливають на серцево-судинну, травну та центральну нервову системи організму.
ВІТАЗАВРИКИ

🧸Комплекс вітамін на день + залізо
🧸Сприяє правильному зростанню та розвитку дітей
🧸Прекрасний профілактичний засіб від грипу та застуди
🧸Покращує опір організму інфекційним хворобам
🧸Підвищує життєвий тонус та працездатність

📍Обирайте найкраще для своїх Дітей

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dit123456
dit123456
Київ
Була

Схожі товари