Всі категорії
Додати товар

Naturesplus, animal parade gold, вітамінний комплекс для дітей, 120 жувальних таблеток

1000 грн
Опис

NaturesPlus, Animal Parade Gold, жувальний комплекс мультивітамінів і мінералів для дітей з натуральним смаком, 120 жувальних таблеток у вигляді тварин

Добавка для дітей з мультивітамінами та мінералами Source of Life Animal Parade Gold від Natures Plus - жувальні таблетки у формі звіряток. Біодобавка не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів, а також глютену та продуктів тваринного походження. Цей абсолютно натуральний мультивітамінний комплекс підвищує дитячий імунітет, зміцнює кістки, покращує травлення і допомагає дитині залишатися бадьорим протягом усього дня! Незважаючи на велику кількість цінних компонентів він не викликає алергії. А ще цей препарат дуже економічний: однієї баночки вашому малюкові вистачить на цілих два місяці прийому.

Source of Life Animal Parade Gold - унікальна харчова біодобавка.

По-перше, вона представляє собою набір найнеобхідніших для дитячого здоров'я з'єднань:

-вітамінів Е, С, К, D3, Н і вітамінів групи В;

-мікро- та макроелементів: йоду, заліза, магнію, кальцію, міді, марганцю, селену, цинку, хрому та калію.

По-друге, до складу БАДа додатково входить суміш ферментів, пробіотиків, різноманітних овочів, фруктів, ягід, водоростей, злаків і навіть грибів (шиїтаке, рейши, барана, кордицепса).

Різнокольоровими жувальні таблетки роблять натуральний сік винограду та червоного буряка, також аннато, а їх яскравий смак обумовлюють плодово-ягідні екстракти. Біодобавка від Natures Plus виготовлена ​​без застосування цукру - замість нього виробник використовує підсолоджувач ксилітол, що знижує ризик розвитку у дітей карієсу. Крім того, серед складових продукту немає сої, пшениці та дріжджів, зате є інозитол, пектин, комплекс незамінних жирних кислот і концентровані фруктові соки (крім бурякового ще морквяний і томатний).

Рекомендації щодо застосування

В якості харчової добавки давати дітям по дві жувальні таблетки на день. Призначений для дітей, починаючи з віку, в якому вони можуть безпечно розжовувати їжу, а також старших

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари