ОВОЧЕВА НОРМА
Функціональне харчування
380 грн
ПРИЗНАЧЕННЯ: Відновлення роботи ШКТ, покращення обміну речовин, зменшення потягу до солодкого. Детокс. У програмах корекції ваги. Функціональне харчування дітям з 12 років, вагітним жінкам, годувальницям, людям похилого віку, особам, які проживають у регіонах із поганою екологією.
ДІЯ:
СТИМУЛЮЄ ОБМІН РЕЧОВИН.
МАЄ ПОТУЖНУ АНТИОКСИДАНТНУ ДІЮ.
СПРИЯЄ ЗДОРОВОМУ СХУДНЕННЮ.
НАСИЧУЄ ОРГАНІЗМ ВІТАМІНАМИ, МІНЕРАЛАМИ, КЛІТКОВИНОЮ.
НОРМАЛІЗУЄ ФУНКЦІОНУВАННЯ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ.
ПІДТРИМУЄ МОЛОДІСТЬ І ГАРНИЙ ДОГЛЯНУТИЙ ВИГЛЯД ШКІРИ, ВОЛОССЯ ТА НІГТІВ.
ПІДВИЩУЄ РОЗУМОВУ І ФІЗИЧНУ ВИТРИВАЛІСТЬ.
ОПИС:
Вдале поєднання пророщених зерен злаків з овочами, зеленню, спеціями й насінням для здорового травлення та покращення обміну речовин. 30 нутрієнтів містить у собі безліч потужних корисних для здоров'я речовин.
Суперфуд має комплексний вплив на здоров'я, здатен відновити роботу шлунково-кишкового тракту, покращити обмін речовин, зміцнити імунітет, підтримати нервову та серцево-судинну систему.
Овочева норма регулює вагу, виводить токсини, додає енергії та сил, зменшує потяг до солодкого. Різноманіття поліфенолів овочів та спецій здатне попередити передчасне старіння. У своєму складі містить природні спалювачі жирів, різноманітність клітковини, що покращує діяльність травної, ендокринної та сечовидільної систем, підвищує клітинний метаболізм, насичує організм киснем.
Овочева норма – цінне джерело вітамінів групи B, PP, C , К, А, Е, Н, бета-каротину, лігнінів, лютеїну, зеаксантину, мінералів, інуліну, хром піколінату, лікопену, папаїну, нарингеніну, форсколіну.
ПЕРЕВАГИ:
- 10 овочів, 5 спецій, 4 види пророщених зерен злаків.
- Природні жироспалювачі для корекції маси тіла.
- Концентрат натуральних вітамінів, мінералів і біологічно активних речовин.
- Низький глікемічний індекс.
Рекомендовано вживати як джерело біологічно активних речовин для здорового травлення та покращення обміну речовин.
Вживати дорослим та дітям старше 12 років
— по 1 столовій ложці 1 раз на день, додаючи до соку, кефіру, йогурту, каші тощо.
Курс вживання
— 1 місяць.