Всі категорії
Додати товар

Вітамін д3 і к2, vitamin d-3 & k-2, solaray, без сої, 60 капсул

600 грн
Опис

оли сонячні промені торкаються вашої шкіри, ваше тіло синтезує вітамін D, важливу поживну речовину, репутація якої швидко зростає, оскільки дослідження підтверджують його широкий спектр переваг для здоров’я. Наша високоефективна добавка з природного джерела, розроблена для забезпечення підтримки без опіків або протягом періодів недостатнього сонячного світла, забезпечує 5000 МО тієї самої форми вітаміну D-3, синтезованого під час перебування на сонці.

Для повної синергічної підтримки ми поєднуємо D-3 з розміром порції K-2 менахінону-7 із ферментованого нуту. Разом D-3 і K-2 можуть сприяти транспортуванню та засвоєнню кальцію для здорових кісток і зубів, здорової роботи серцево-судинної та імунної систем, а також здорових артерій.

Вітаміни Solaray D-3 і K-2, перевірені в лабораторії на ефективність і чистоту, дають вам силу сонячного вітаміну без штучних барвників, ароматизаторів і консервантів.
ІНГРЕДІЄНТИ
Вітамін D-3 (як холекальциферол) (забезпечує 5000 МО вітаміну D), кальцій (з фосфату кальцію), фосфор (з фосфату кальцію), вітамін K-2 (як менахінон-7 з нуту), рослинна целюлозна капсула, целюлоза, Моностеарат гліцерину, екстракт рисових висівок, діоксид кремнію та модифікований харчовий крохмаль.
Використовуйте лише за призначенням. Приймайте 1 VegCap щодня з їжею або склянкою води. Зберігати в прохолодному сухому місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари