Всі категорії
Додати товар

Детокс - щоденна підтримка печінки - 60 капсул

465 грн
Опис

Термін - 09-2024

Опис

Здоров’я Природа. Життя
Клінічно підтверджені поживні речовини для здорової роботи печінки
Дієтична добавка
30-денний курс
План дій щодо підтримки печінки

Detox — черпаючи натхнення в природі. Цей на 100 % вегетаріанський продукт містить ароматичну рослинну есенцію, а також природні рослинні кофактори з кореня куркуми.

Екстракт розторопші — запатентований клінічно вивчений гепатопротектор Nature's
Пікроріза курроа — стандартизований екстракт, розроблений для підтримки здорової роботи печінки
Природні фактори, включаючи листя артишоку, корінь куркуми та корінь кульбаби
Клінічні дослідження показали, що інгредієнти Futurebiotics Detox, включаючи екстракт розторопші, екстракт пікрорізи курроа, листя артишоку та екстракт куркуми, допомагають підтримувати здорову роботу печінки, захищаючи печінку, імітуючи та регенеруючи клітини печінки та забезпечуючи антиоксидантну підтримку.

Екстракт розторопші, стандартизований до 80 % силімарину, використовується століттями для покращення травлення і для усунення проблем печінки. Силімарин — це група флавоноїдів лігнану, унікальних для розторопші плямистої (Silybum marianum). Силімарин — потужний антиоксидант, який, як показали дослідження, захищає печінку від вільних радикалів, допомагає нормальній роботі печінки, включаючи відновлення та регенерацію клітин печінки, і є гепатопротектором, який може захистити печінку від згубної дії токсинів.

Аюрведичний ботанічний продукт, екстракт пікроріза курроа стандартизований до 4 % куткінів. Його вивчали на здатність стимулювати нормальну роботу печінки, включаючи ріст пошкоджених клітин печінки, захищаючи здорові клітини від пошкодження та діючи як протизапальний і антиоксидантний засіб.

Futurebiotics Detox включає запатентовану гепатопротекторну сполуку, яка містить додаткові рослинні препарати та природні кофактори цілих рослин, включаючи листя артишоку, екстракт куркуми, корінь кульбаби та листя люцерни, які всі історично використовувались для підтримки здорової роботи печінки.

Futurebiotics Detox посилює ефективність за допомогою Futurebiotics BioAccelerators. Клінічно тестований BioPerine (екстракт чорного перцю) підвищує біодоступність поживних речовин, в той час як наша запатентована натуральна сполука екстракту імбиру, Трикату, надпотужних Digezyme і LactoSpore покращує травлення і засвоєння.

Силібін є основним флаваноном у силімарині, активній складовій групі, стандартизованій у розторопші. Було доведено, що силібін сприяє синтезу білка та регенерації клітин у печінці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари