Всі категорії
Додати товар

Амол 250 мл

470 грн
Опис

Амол, рідина, 250мл
опис товару

Показання: при застуді (для розтирання), головних болях, болях у м'язах, внутрішньо: при розладах травлення (диспепсії), наприклад, при метеоризмі та розладі травлення, для зменшення симптомів після укусів комах;
Склад: 1 г препарату містить діючі речовини: ментол 17,23 мг, олія цитронелла 1,00 мг, олія гвоздична 1,00 мг, олія кориці 2,40 мг, олія лимонна 5,70 мг, олія м’яти перцевої 2,40 мг, олія лаванди 2,40 мг та допоміжні речовини: етанол 96 %. , вода.
Дія: розслаблююча, зігріваюча, покращує кровообіг, заспокійлива, дезінфікуюча.
Дозування та спосіб застосування: Зовнішнє втирання для полегшення дискомфорту: втирати невеликою кількістю засобу в нерозведеному вигляді кілька разів на день. Щоб зменшити дискомфорт від укусів комах, протріть місце після укусу ватним диском, змоченим нерозбавленим засобом. Перорально при проблемах з травленням слід приймати від 10 до 15 крапель продукту з рідиною або цукром, якщо виникають симптоми, 3 рази на день.
Протипоказання: алергія на будь-який з компонентів препарату. Не застосовувати дітям віком до 12 років. Бронхіальна астма та інші респіраторні захворювання, що супроводжуються вираженою гіперчутливістю дихальних шляхів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
domets
domets
Ковель
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари