Всі категорії
Додати товар

Lake avenue nutrition пептиди гідролізованого колагену типів 1 і 3 без смакових lkn-01872

400 грн
Опис

укр пошта/нова пошта передплата 100грн, або повна оплата. відправка зазвичай 1/2 дні
міст експресс 100%

Пептиди гідролізованого бичьєго колагену типу I та *** у формі порошку з нейтральним смаком. Це розщеплений колаген, який легше засвоюється й використовується організмом у міру потреби*.

Засіб для підтримки здоров'я волосся, шкіри, нігтів і суглобів
Не містить глютену, ГМО та сої
Колаген — це білок, який є основним компонентом багатьох тканин організму.

Колаген тип I використовується для формування клітин шкіри та сполучних тканин і може підтримувати здоров'я суглобів, а також покращувати стан і зовнішній вигляд шкіри*. Тип *** допомагає створювати м'язи та кровоносні судини*. Ця добавка містить гідролізований колаген, тобто

Рекомендації щодо застосуванняДодайте 2 мірні ложки (10 грамів♦) порошку в напій, який ви любите, або який вам порекомендував лікар. Приймайте щодня.

Пептиди колагену можуть утворювати грудочки в холодних рідинах, тому рекомендуємо розчиняти продукт у гарячих, теплих або прохолодних рідинах, а потім за бажання додавати лід.

В середньому 2 мірні ложки містять 10 грамів. Фактически 2 мірні ложки можуть вміщати трохи менше або трохи більше, ніж 10 грамів.

Харчова цінністьРозмір порції: 2 мірні ложки (10 г♦)Порцій в упаковці: прибл. 20
Кількість на 1 порції% від добової нормиКалорії35
Білки9 г< 1%*Натрій40 мг2%Гідролізовані пептиди з бичого колагену10 г†* Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
† Добова норма не визначена
♦ 10 г у 2 мірних ложках — середнє значення. Фактически 1 мірна ложка може вміщати трохи менше або трохи більше, ніж 10 грамів.

наш інстаграм ********

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари