Всі категорії
Додати товар

Чай трав'яний herbalife, підтримка вашого тонусу

700 грн
Опис

ТРАВЯНИЙ КОНЦЕНТРАТ
Сучасний ритм життя з днями, заповненими справами, щоденними стресами та незбалансованим харчуванням, призводить до занепаду сил, викликає почуття втоми та апатію. Як же залишатися бадьорим упродовж дня? Користь 6 фітокомпонентів для підтримки тонусу протягом дня!

Трав'яний напій
• Екстракти чорного та зеленого чаю, мальви, насіння кардамону та порошок квіток гібіскусу посилюють антиоксидантний захист організму.
• Кофеїн забезпечує ефективне тонізування. .

Властивості основних інгредієнтів
• Екстракт зеленого чаю (Camellia sinensis) має антиоксидантні та тонізуючі властивості, містить кофеїн. Основні властивості забезпечує вітамін Р, який зміцнює кровоносні судини. Антиоксидантні властивості зеленого чаю, перешкоджаючи окисленню клітин, уповільнюють процеси старіння та сприятливі для шкіри. Ферменти, вітаміни і мінерали, що містяться в зеленому чаї, активізують обмін речовин, виведення токсинів, сприяють накопиченню в організмі вітаміну С. • Екстракт чорного чаю покращує розумову діяльність, збільшує здатність переробляти і засвоювати інформацію, знімає втому, стимулює обмін речовин, сприяє нормальній мікрофлорі діяльності серця та кровоносних судин, корисний для зубів. У ньому також містяться алкалоїди, органічні кислоти, дубильні речовини (представлені деякими поліфенольними сполуками, до яких відноситься, наприклад, танін), особливі пігменти, вітаміни, ефірні олії. Залізо і марганець, які у чаї, благотворно впливають загальний стан людини.

Екстракт мальви (Malva Silvestris) сприяє посиленню антиоксидантного захисту організму, оскільки є джерелом антоціанінів. Антоціаніни - це природні пігменти, які надають деяким фруктам відтінки кольору від фіолетового до червоного. Антоціаніни є потужними антиоксидантами. • Кофеїн посилює тонізуючу дію та сприяє підтримці обміну речовин.

• Квіти гібіскусу містять унікальний комплекс фруктових кислот та амінокислот, органічні та неорганічні мікроелементи, весь спектр вітамінів. Цінні біологічно активні речовини у кольорах гібіскусу-флавоноїди, полісахариди, антоціаніни сприяють очищенню організму, підтримці обміну речовин, виведенню токсинів та уповільненню утворення жирових відкладень. Комплекс вітамінів та мікроелементів забезпечує організм життєвою енергією, може допомогти у подоланні втоми.

• Екстракт кардамону сприяє підтримці травлення. Містить корисні ефірні олії, кальцій, фосфор, залізо, магній, цинк та вітаміни групи В. Один із найкращих стимуляторів травної системи. Виводить токсини та шлаки з організму.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари