Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, хелат магнію, 270 таблеток

1115 грн
Опис

Хелат магнію California Gold Nutrition
Добавка з незамінними мікроелементами
Підтримує здоров’я кісток, серця, нервової системи та м’язів*
Хелатна формула для кращого засвоєння
Підходить для вегетаріанців і веганів
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Магній — це важливий мікроелемент, необхідний для функціонування багатьох систем організму, особливо м’язів і нервів. Хелат магнію California Gold Nutrition містить хелатну форму магнію для підтримки кісток, серця, нервової системи та м’язів*.

Корисні властивості магнію
Магній є необхідним мікроелементом і грає важливу роль у багатьох біофізичних процесах. Він виступає кофактором у понад 300 ферментних системах, які регулюють кілька біохімічних реакцій, зокрема синтез білків, роботу м’язів і нервової системи, а також підтримку нормального артеріального тиску. Таким чином, щоденне отримання необхідної кількості магнію допомагає підтримувати загальне здоров’я серця, нервової системи, м’язів і кісток*. Дослідження показали, що магній найкраще засвоюється в амінокислотній хелатній формі.

Хелат магнію California Gold Nutrition не містить глютену, ГМО й сої та підходить для вегетаріанців і веганів.

Сертифікат якості iTested

Рекомендації із застосування
Приймати 2 таблетки на день під час їди. Бажано приймати відповідно до рекомендацій кваліфікованого медичного працівника.

Інші інгредієнти
Основні інгредієнти
Магній (у вигляді амінокислотного хелату магнію)

Інші інгредієнти
Дикальцій фосфат дигідрат, мікрокристалічна целюлоза, гідроксипропілметилцелюлоза, кроскармелоза натрію, рисове лушпиння, суміш екстрактів рису, поліетиленгліколь, карнаубський віск.

Для виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски й ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя та глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари