Всі категорії
Додати товар

Дієтична добавка, бад, хондропротектор, osteo bi-flex + vitamin d, 220шт/уп, для...

3260 грн -33% 2199 грн
Опис

Опис
Бренд №1 на думку фармацевтів¹
Потрійна сила^
Підтримує здоров’я імунної системи
Покращує стан суглобів усього за 7 днів†
Глюкозамін і вітамін D з Joint Shield™
Дієтична добавка
2 таблетки на день
Не містить глютену
Без ГМО
Амплітуда рухів

Made to Move

Протягом дня ваші суглоби рухаються надзвичайно по-різному — ви встаєте, сідаєте, нагинаєтеся, тягнетеся.

Osteo Bi-Flex® — бренд № 1 для здоров’я суглобів у Америці². Наші продукти підтримують здоров’я суглобів, щоб ви могли виконувати будь-які рухи протягом дня.

Добавка Osteo Bi-Flex® потрійної дії з вітаміном D містить глюкозамін, що сприяє зміцненню суглобів і збереженню суглобового хряща, який має ключове значення для комфортного руху суглобів. До складу також входить вітамін D, що допомагає підтримувати здоров’я кісток у дорослих.

Osteo Bi-Flex® виготовляється за найвищими стандартами якості, чистоти й ефективності продукції.

Відчуйте різницю і комфорт під час руху суглобів уже через 7 днів завдяки силі Joint Shield™†!

Переваги

Зміцнює суглоби
Підтримує гнучкість
Підвищує рухливість
Joint Shield™ — це наш рослинний інгредієнт, який пройшов клінічні дослідження та довів свою здатність значно покращувати стан суглобів усього за 7 днів.† Це висококонцентрована форма босвелії (Boswellia serrata), яка заспокоює ваші суглоби, покращуючи їх стан, щоб ви могли рухатися з комфортом.

^ Мається на увазі рівень гідрохлориду глюкозаміну в одній таблетці порівняно з добавкою зі звичайною силою дії

† На підставі двох досліджень на людях із використанням 5-Loxin Advanced®, у яких суб’єкти оцінювали здоров’я своїх суглобів за певний час, стан їхніх суглобів покращувався впродовж 7 днів і продовжував покращуватися впродовж усього дослідження.

¹ Згідно з результатами дослідження Pharmacy Times за участю фармацевтів, які рекомендують дієтичні добавки «для здоров'я суглобів», за 2021–2022 рр.

² Джерело: загальні продажі IRI в США: дані за останні 52 тижні, що завершуються 25 квітня 2021 року.

Рекомендації із застосування
Дорослим: приймати по дві (2) таблетки на день, бажано під час їди. Нагадуємо про необхідність проконсультуватися щодо добавок і препаратів, які ви приймаєте, зі своїм лікарем.

Інші інгредієнти
Целюлоза (рослинного походження), кросповідон. Містить < 2 % таких інгредієнтів: целюлоза (оболонка), гідроксипропілметилцелюлоза, діоксид кремнію, діоксид титану (барвник), стеарат магнію рослинного походження.

Містить молюсків (краби, раки, омари, креветки).

Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі й берегти від впливу високої температури. Захист від відкриття. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка під ковпачком пошкоджена або відсутня.

Перед початком застосування під час вагітності, грудного вигодовування, прийому препаратів (зокрема антикоагулянтів) або за наявності будь-яких захворювань потрібно проконсультуватися з лікарем. У разі виникнення будь-яких небажаних реакцій слід припинити прийом і звернутися до лікаря. Продукт не призначений для вживання особами віком до 18 років.

Результати залежать від індивідуальних особливостей.

Застереження
Ми прагнемо забезпечити точність зображень товарів та інформації про них, але для деяких змін, внесених виробником в упаковку та/або інгредієнти, може очікуватись оновлення на нашому сайті. Хоча іноді товари можуть надходити з альтернативною упаковкою, свіжість завжди гарантована. Рекомендуємо перед використанням ознайомитися з інформацією на етикетках, попередженнями та вказівками до всіх товарів, а не покладатися виключно на інформацію, надану DevalOutlet.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари