Всі категорії
Додати товар

Лактіс / lactis лактобактерії з японії 30 саше

3780 грн
Опис

ЦІНА:

30 саше по 5 мл 2350 грн
30 саше по 10 мл 3780 грн

У Японії Lactis рекомендують здоровим людям, маленьким дітям, літнім для підвищення якості життя. Може чинити благотворну дію при алергіях, атопічному дерматиті, порушеннях роботи кишечника, можна давати навіть немовлятам.

Виготовляється на основі соєвого молока, отриманого шляхом закваски та спільного культивування з лактобактеріями.

Напій є допоміжним засобом для забезпечення нормальної роботи кишечника та покращення самопочуття.

Він містить живі лактобактерії, лише продукти бродіння лактобактерій.

Основний інгредієнт Лактіс – екстракт бродіння кисломолочних бактерій.

Цей екстракт містить не живі кисломолочні бактерії, які секрецію (екстракт, вироблений кисломолочними бактеріями) і клітинний матеріал кисломолочних бактерій.

Секреція активізує наші ентеробактерії, а також запобігає відтворенню шкідливих бактерій.

Клітинний матеріал кисломолочних бактерій зміцнює імунну систему.

Екстракт бродіння кисломолочних бактерій – це спільна культура оригінальних 16 штамів кисломолочних бактерій, створених з використанням власної технології бродіння. Використовується соєве молоко з особливих соєвих бобів, вирощених на фермі органічним методом без пестицидів та хімічних добрив. Після бродіння протягом одного року виділяється лише екстракт бродіння кисломолочних бактерій

Ми рекомендуємо його всім, хто сподівається на здорове життя, включаючи вегетаріанців, тому що LACTIS не містить жодних штучних консервантів, барвників, ароматизаторів, цукру чи тваринних матеріалів.

Активує імунітет кишківника.

Покращує імунний баланс всього організму. Збільшують абсорбційну здатність тонкого кишківника. Омолоджуючий ефект.

Знижує кількість токсичних речовин у крові. Збільшує кількість кисломолочних бактерій.

Знижує утворення ракових клітин. Послаблює запах калу та газів. Покращує середовище кишківника.

Підвищує здатність організму до детоксикації. Покращує запах тіла та запах з рота.

Робить шкіру красивою. Зберігає бактеріальний баланс у роті. Збільшує ефективність лікарських засобів рослинного походження.

Екологічно чистий та 100% органічний продукт.

Способи прийому: 1) Рекомендуємо вилити 1 або 2 саші (10-20 мл) у склянку з водою і випити вранці натще. 2) Можна вилити 1 або 2 саші (10-20 мл) у пляшку (500 мл.) з водою і розділити на кілька прийомів на день. Будь ласка, приймайте його не розлученим або розведеним у воді.

Ми рекомендуємо пити його розведеним, просто тому, що таким чином він досягає кишечника легше.

Дозування: Профілактика для дорослої людини: 1 або 2 саші (10-20 мл) на день Для дорослої людини із серйозними симптомами:  3 або 4 саші (30-40 мл) Для немовляти краще, щоб мама прийняла 1/2 (5 мл) саші для грудного молока.

Якість грудного молока може покращити. Якщо використовується молоко, можна накопати кілька крапель у молоко. Період відлучення від грудей - 2 роки 1/10 (1мл) 3 роки - 6 років 1/5(2мл) Школяр 1-2 клас 1/2 (5мл) Тривалість прийому: Будь ласка, приймайте 1-2 саші (10-20 мл )  в день постійно.

Наше кишкове середовище постійно змінюється через їжу, алкоголь, ліки, стрес, т.д., отже, краще приймати препарат постійно для збереження хорошого самопочуття. Це ключ до збереження здорового організму протягом усього року.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари