Всі категорії
Додати товар

Дієтична добавка колаген + гіалуронова кислота

849 грн
Опис

Опис товару
Активний склад дієтичної добавки NATURALNEST поєднує в собі рибний колаген типу 1, гіалуронову кислоту, коензим Q10 та вітамінно-мінеральний комплекс. Цей «коктейль краси» з кожним днем покращуватиме ваш зовнішній вигляд і підвищуватиме загальний рівень енергії. З віком вироблення організмом власного колагену знижується, що призводить до старіння шкіри, ламкості волосся й нігтів та зменшення рухливості суглобів. Тому так важливо приймати колаген додатково у складі дієтичних добавок. Це допоможе зберегти молодість шкіри, підтримувати її зволоженою та еластичною, позбавитись наявних зморшок й недоліків, а також попередити появу нових. Вітамін С у складі добавки сприяє синтезу власного колагену та підтримує нормальне функціонування імунної системи під час і після фізичних навантажень; біотин, цинк і селен дбають про здоров'я кісток, волосся та нігтів; вітаміни B5 і B6 сприяють нормальному обміну енергії та зниженню відчуття втоми й виснаження; вітамін Е дозволяє зменшити клітинний окислювальний стрес; мідь підтримує нормальну пігментацію волосся й шкіри, сприяє правильній роботі імунної системи. Одна упаковка розрахована на місяць прийому. Не містить глютену та шкідливих для здоров’я речовин.
Вага
60 таб.
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для внутрішнього використання дорослим приймати 2 таблетки на день. Протипоказання: Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів.
Застереження
Не є лікарським препаратом. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного вживання. Не замінювати дієтичною добавкою повноцінний раціон харчування. Дотримуватись збалансованого харчування і здорового способу життя. Вагітним та годуючим жінкам, а також людям, які приймають ліки чи проходять медикаментозне лікування, слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням продукту. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Склад на 2 таблетки: Активні речовини: Пептиди рибного колагену - 1000 мг, гіалуронова кислота - 150 мг, коензим Q10 - 20 мг, вітамін С - 150 мг, вітамін Е - 6 мг, вітамін B5 - 3 мг, вітамін B6 - 1 мг, біотин - 2500 мкг, селен - 50 мкг, цинк - 10 мг, мідь - 1 мг. Допоміжні речовини: суміш Лудіпрес (93% лактози, 3,5% повідону, 3,5% кросповідону), магнієві солі жирних кислот, диоксид кремнію. Без ГМО.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари