Всі категорії
Додати товар

Колаген та гіалурон mivolis beauty kollagen + hyaluron розчин питний 20 ампул по 25 мл

1468 грн
Опис

Колаген рідкий Mivolis Beauty Kollagen + Hyaluron, Trinkampullen 20 ампул по 25мл
Опис продукту
Колагенові пептиди VERISOL® допомагають зменшити глибину зморшок
Колагенові пептиди VERISOL® сприяють підвищенню еластичності шкіри
Колагенові пептиди VERISOL® допомагають забезпечити більш пружний вигляд шкіри
для красивої шкіри та сяючого вигляду
Mivolis Beauty Collagen зі смаком граната і жасмину містить поживний комплекс з колагенових пептидів VERISOL®, вітамінів Е, С, ніацину, пантотенової кислоти та біотину, а також мікроелемента цинку. Ампули для пиття містять добірні мікроелементи: вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену для нормального функціонування шкіри. Вітамін С, а також вітамін Е беруть участь у захисті клітин від окисного стресу. Ніацин, біотин і цинк допомагають підтримувати нормальну шкіру. Справжня краса приходить зсередини. Mivolis Beauty Collagen містить науково перевірені колагенові пептиди VERISOL®, які сприяють красивій шкірі та сяючому вигляду. Пептиди колагену підтримують більш пружний вигляд шкіри та, як було доведено, допомагають покращити еластичність шкіри та зменшити глибину зморшок.

Інструкція з використання

Не можна перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичні добавки не є заміною різноманітного та збалансованого харчування чи здорового способу життя. Пити по 1 ампулі в день під час їжі. Перед вживанням добре збовтати. Слід уникати прийому інших харчових добавок, що містять цинк. Не підходить для дітей та молоді до 18 років.

Інгредієнти

Точна назва продукту: БАД з вітамінами, цинком, пептидами колагену та водою гіалуронової кислоти, фруктозою, гідролізатом колагену, концентратом грушевого соку, концентратом гранатового соку, L-аскорбіновою кислотою (вітамін С), гіалуронатом натрію (натрієва сіль гіалуронової кислоти), Екстракт плодів шипшини, що містить вітамін С, підкислювач лимонна кислота, цитрат цинку (цинк), нікотинамід (ніацин), кальцію D-пантотенат (пантотенова кислота), DL-α-токоферил ацетат (вітамін Е), змішані токофероли (вітамін Е), D -біотин (біотин), барвник харчовий, екстракт соку бузини, барвник бета-каротин, консерванти (бензоат натрію, сорбат калію), ароматизатор.

Харчова цінність

Середня інформація про харчування на 100 мл
калорійність 145 ккал / 615 кДж
Жир < 0,5 г
тут: насичені жирні кислоти < 0,1 г
вуглеводів 23 г
з них цукру 21 г
білок 10 г
Сольовий еквівалент 0,13 г

Інструкції щодо зберігання

Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці. Берегти від прямих сонячних променів. Зберігати в сухому місці та при кімнатній температурі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари