Всі категорії
Додати товар

Keto pharm luxe — капсули для схуднення (кетофарм люкс)

200 грн
Опис

Keto Pharm Luxe — інноваційний засіб для корекції ваги, нормалізації обміну речовин і виведення шлаків і токсинів з організму.


Переваги

на 100% засвоюється організмом;
активує розщеплення внутрішнього жиру;
нормалізує ліпідний обмін;
сприяє безпечному та швидкому схудненню.

Принцип дії

Keto Pharm Luxe для зниження ваги забезпечує безпечне схуднення без дискомфорту та будь-яких обмежень у харчуванні. Препарат не має побічних дій, не викликає звикання. Позитивний ефект ґрунтується на таких чинниках:

Підвищує життєвий тонус.
Розщеплює підшкірні жирові відкладення.
Знижує апетит.
Виводить солі важких металів, шлаки.
Насичує кров корисними елементами.
Покращує структуру шкіри.
Підсилює метаболізм.
Підвищує психоемоційний тонус.
Знижує рівень глюкози, холестерину.

Склад

Склад Кето Фарм Люкс для схуднення реалізується у формі капсул. В одному пакованні міститься 20 капсул. Серед компонентів — тільки натуральні складники:

листя берези, трава спориша та череди, кора клушини — сприяє стабілізації емоційного складника, прискорює спалювання жирових клітин, прискорює метаболізм, забезпечує швидке зниження маси тіла.
Листя сіни, трава хвоща польового, насіння зобника — підтримує роботу серця, покращує перетравлення їжі, знижує апетит, виводить з організму токсини, позбавляє безсоння.
квітки бузини чорної, коріння лопуха, крохмаль картопляний, кальцію стеарат — покращують обмінні процеси, надають омолоджувальну дію, запобігають нервовим розладам, зміцнюють імунітет, підвищують витривалість.

Застосування

По 1 капсулі двічі на день, запиваючи 100 мл рідини.
Водний баланс рекомендується дотримуватися упродовж усього дня.
Рекомендований курс — від 30 днів.

Відгуки про Keto Pharm Luxe можна подивитися в нас на сайті в розділі "відклики". Купити Кето Фарм Люкс в Україні можна оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувати за номером, який вказаний у контактах. Виписати Keto Pharm Luxe можна так само поспілкуючись із нашими консультантами. Доставка здійснюється у всій країні. Детальна інструкція із застосування КетоФарм Люкс є на звороті паковання.

* - не є лікарським засобом і БАД. Всі результати індивідуальні та залежать від властивостей організму.
Характеристики:
Бренд: Фарма
Країна-виробник: Україна

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари