Всі категорії
Додати товар

Рит серця

2598 грн
Опис

ПРИЗНАЧЕННЯ: Рекомендується для людей, які страждають на аритмію, атеросклероз, гіпертонічну хворобу, гіпотонію, інсульт, інфаркт міокарда, ішемічну хворобу серця, міокардит, перикардит, серцеву астму, серцеву недостатність, стенокардію та ін.

ДІЯ:

ВІДНОВЛЮЄ ТА РЕГУЛЮЄ КРОВООБІГ.

ЗМІЦНЮЄ СТІНКИ КРОВОНОСНИХ СУДИН І ВІДНОВЛЮЄ ЇХНЮ ЕЛАСТИЧНІСТЬ.

ЗАПОБІГАЄ УТВОРЕННЮ ТРОМБІВ.

ЗМЕНШУЄ КІЛЬКІСТЬ ЗАЙВОГО ХОЛЕСТЕРИНУ ТА ВРІВНОВАЖУЄ БАЛАНС СПІВВІДНОШЕННЯ ТРИГЛІЦЕРИДІВ ВИСОКОЇ ТА НИЗЬКОЇ ЩІЛЬНОСТІ.

ЗМЕНШУЄ ЧАСТОТУ ПОРУШЕНЬ РИТМУ СЕРЦЕВИХ СКОРОЧЕНЬ.

МАЄ АНТИСТРЕСОВУ Й НООТРОПНУ ДІЮ.

ЗМЕНШУЄ ПРОЯВИ ГІПОКСІЇ ТА ІШЕМІЇ ТКАНИН МІОКАРДА.

ЗДІЙСНЮЄ АНТИОКСИДАНТНИЙ ЗАХИСТ СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ, НЕРВОВОЇ ТА ЕНДОКРИННОЇ СИСТЕМ.

ТРИВАЛА ПІДТРИМКА ЗДОРОВ’Я СЕРЦЯ І СУДИН, ВІДНОВЛЕННЯ БАЛАНСУ В РОБОТІ НЕРВОВОЇ СИСТЕМИ, А ТАКОЖ ПОЛІПШЕННЯ МЕТАБОЛІЧНОГО Й ГОРМОНАЛЬНОГО СТАТУСУ.

ОПИС:

Програма відновлення і регуляції кровообігу «РИТМ СЕРЦЯ» сприяє комплексному оздоровленню та підтримці серцево-судинної, нервової та ендокринної систем.

У складі міститься спеціальний набір фітокомплексів CHOICE PHYTO, які поєднують у собі корисну дію лікарських рослин, пророщених зерен злаків, незамінних амінокислот, натуральних вітамінів, мінералів і сорбентів.

Активні речовини лікарських рослин і пророщених зерен пригнічують шкідливий вплив гормонів стресу адреналіну й норадреналіну на серцевий м’яз та кровоносні судини. Зменшують прояви гіпоксії тканин міокарда, яка часто призводить до розвитку ішемічної хвороби серця. Мінерали, антиоксиданти, вітаміни та фітоферменти, що входять до складу фітокомплексів, допомогають нейтралізувати шкідливі перекисні сполуки, що руйнують енергетичну систему клітин і порушують цілісність артерій та капілярів.

Регулярне вживання фітокомплексів запобігає збільшенню рівня гомоцистеїну та холестерину в крові. Постійне накопичення гомоцистеїну призводить до розвитку артеріальної гіпертензії, яка є першим симптомом серцево-судинних захворювань. Ця амінокислота руйнує стінки судин, а також завдає шкоди нервовій системі, що часто закінчується інсультом. Програму краще застосовувати 2 рази на рік.

ПЕРЕВАГИ:

Тонізувальний, протиаритмічний та ноотропний вплив на роботу серця і судин.

Необхідний набір антиоксидантів, мінералів та інших цінних нутрієнтів.

Кардіопідтримка завдяки серцевим глікозидам лікарських рослин.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
anast...
akatava_candles
Кам'янське
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари