Всі категорії
Додати товар

Питна дієтична добавка для ідеальної шкіри vitanil's, 15 шт.х25 мл

1599 грн
Опис

Дієтична добавка з яблучним смаком містить лише ті компоненти, які чинять особливо позитивну дію на шкірний покрив завдяки своїй синергічній активності та взаємодоповнюючим механізмам дії. Склад добавки, по-перше, забезпечує максізахист від вільних радикалів, які провокують передчасне старіння й зношення шкіри. По-друге, він має чудові заспокійливі властивості, підвищує еластичність шкіри та протидіє віковій пігментації. Морський колаген підтримує еластичність й щільність шкірного покриву. Його вживання поповнює запаси природного колагену, рівень якого зменшується з віком. Глутатіон ‒ трипептид, що складається з амінокислот глутамату, цистеїну та гліцину ‒ підтримує імунну систему, а також чинить антиоксидантну та детоксикаційну дію. Згідно результатів досліджень, екстракт виноградних кісточок значно зменшує розпад колагену, чинить стабілізуючий ефект на колагенові волокна та надає їм витривалості. Гіалуронова кислота допомагає підвищити рівень гідратації шкіри, зміцнює шкірний бар'єр. Еластин запускає біосинтез нових волокон еластину, захищає їх від руйнування. Цинк сприяє підтримці здорового стану шкіри, а вітамін С відповідає за нормальне утворення колагену, який необхідний для здорового функціонування шкірного покриву. Достатньо однієї пляшечки Vitanil's на день, щоб зберегти красу вашої шкіри на довгі роки та суттєво покращити її стан. Може містити сліди сульфітів. Не містить цукру, глютену та шкідливих для здоров’я речовин.

Застосування: Для внутрішнього застосування дорослим вживати по 1 пляшці (25 мл) на добу. Перед відкриттям пляшки добре струсити її. Протипоказання: Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів.

Застереження: Не є лікарським препаратом. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного вживання. Не замінювати дієтичною добавкою повноцінний раціон харчування. Дотримуватись збалансованого харчування і здорового способу життя. Вагітним та годуючим жінкам, а також людям, які приймають ліки чи проходять медикаментозне лікування, слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням продукту. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад: Склад на 1 пляшку: Активні речовини: Гідролізований морський колаген типу 1 ‒ 8000 мг, цинк (моногідрат сульфату цинку) ‒ 10 мг, еластин ‒ 50 мг, глутатіон ‒ 8 мг, екстракт виноградних кісточок - 45 мг, гіалуронова кислота - 60 мг, вітамін С (аскорбінова кислота) ‒ 150 мг. Допоміжні речовини: Полісорбат 20, сукралоза, стевія, харчовий ароматизатор “зелене яблуко”, ксантанова камедь, моногідрат лимонної кислоти, сорбат калію, бензоат натрію, тринатрію цитрат, деіонізована вода. Без ГМО.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари