Всі категорії
Додати товар

Collagen active від тм choice

1296 грн
Опис

Collagen active – новітній комплексний продукт, який призначений для корекції типових ознак старіння, спричинених втратою колагену.

У складі продукту міститься білок трипептид, отриманий шляхом гідролізу морського колагену, який видобувається з рибних інгредієнтів. Відрізняється надзвичайно малим розміром молекул, що дозволяє йому добре засвоюватися організмом. Це вже не класичний колаген і не амінокислота у звичному розумінні, а абсолютно інший, новий наноінгредієнт у сфері краси. Колагеновий трипептид активує фібробласти – ключові клітини шкіри, основною функцією яких є продукування різних чинників регенерації, синтез колагену й еластину. Від активної роботи фібробластів залежить якість шкіри, її здоров’я і зовнішній вигляд, а також здатність до загоєння.

Склад спеціально доповнено амінокислотами, натуральними вітамінами, антиоксидантами, хелатними формами мінералів та іншими активними компонентами, які збільшують синтез колагену і захищають наявний від можливого руйнування.

ПЕРЕВАГИ:
100 % КОЛАГЕН ІЗ РІЗНИХ ВИДІВ МОРСЬКОЇ РИБИ ДИКОГО ВИЛОВУ.

Трипептид морського колагену — інноваційна наномолекула, що на 100 % засвоюється організмом.

Сировина з Франції.

Формула збагачена комплексом амінокислот, природними формами вітамінів і хелатними формами мінералів, що активують синтез власного колагену.

Антиоксидантний захист наявного колагену від передчасного руйнування.

Приємний смак апельсина.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари