Всі категорії
Додати товар

Хемохім, хемохим.

4200 грн
Опис

ХЕМОХІМ                         

Хемохім, препарат, який розроблявся в Науково-дослідному інституті атомної енергії разом зіспеціалістами онкологічної клініки Південної Кореї  на основі традиційної корейської медицини, та сучасних біотехнологій, на протязі 8 років. На меті розробників було створити такий препарат, який би міг попереджати, та лікувати наслідки негативного впливу радіації на організм людини.

Даний препарат був запатентований в Південній Кореї, США, Австралії, Англії, Франції, Германії, Італії.

Препарат не викликає звикання. Він добре відновлює імунну, ендокринну і нервову систему, сприяє очищенню крові. Особливо рекомендований людям, які схильні до стресу, фізичних навантажень, до алергічних захворювань, до частих застуд в осінньо-зимовий період, мають часті захворювання бронхів та легень (бронхіти, астми, пневмонії та ін.), а також онкохворим людям, які проходять хіміо- та променеву терапію. Препарат рекомендований при цукровому діабеті, при порушенні роботи ендокринної системи, при хворобах ЖКТ, сердечно-судинної системи (інфаркти, інсульти, тиск, головні болі та ін.). 

Приймаючи Хемохім - омолоджується організм, очищується кров та лімфа, покращується робота ендокринної системи, тому люди відчувають прилив сил та енергії, з’являється бажання жити.

Упаковка: 60 пакетів по 20 мл

Склад: Екстракт коріння дудника гігантського, жгун-кореня Моньє, лигустикума, бороздоплодника, корня піона молочноквіткового, бджолиний мед, лимонну та пантотенову кислоту, фруктоолігосахариди, порошок морської водорості, тіамін, вітаміни С, В1, В2, В6

Спосіб застосування: по 1 пакетику 2 рази в день або вранці 2 пакетики одразу. Приймати нерозбавленим, або можна розбавити в воді. В період загострення хвороби рекомендується приймати до 6 пакетиків в день.

Умови зберігання: Тримати в прохолодному та сухому місці, уникати попадання прямих сонячних променів.

Вжити слід відразу після того, як відкрили пакет

Протипоказання: діти до 6 років. На вагітних та годуючих матерях – тестування не проводилося. Слід порадитися з лікарем

Доставка напряму з Південної Кореї.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
maks199636
maks199636
Київ
53% виконаних замовлень
Був

Схожі товари