Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Браслет від комарів, кліщів, мошок із капсулою антимоскітний від 2 шт.

20 грн
Опис

Браслет від комарів, кліщів, мошок із капсулою Антимоскітний від 2 шт.
Завдяки такому браслету ви можете вільно відпочивати в лісі, на річці та не боятися укусів комарів, кліщів, мошок та інших комах.
Усередині браслета є особлива антимоскітна капсула з ефірними оліями, яка і відлякує всіх комарів на відстані 2-3 метри від людини. Більше не потрібно використовувати спреї та мазі, які можуть дратувати шкіру.
Стильний дизайн.
Головною функцією цього браслета є захист від комах, у тому числі комарів. Принцип роботи браслета простий: у капсулі містяться ефірні олії трав, запах яких і відлякує комах. Все просто та зручно. Браслет не токсичний та гіпоалергенний.Браслет не токсичний та гіпоалергенний. У капсулі міститься лавандова олія, олія цитронели, полин, евкаліптова олія, м'ятна олія, ефірна олія, олія ромашки та лимона.
Завдяки всім цим екологічним інгредієнтам браслет має приємний запах.
Даний браслет зроблений зі спеціального високоефективного силікону, який міцний, але все ж таки напрочуд м'який і приємний на шкірі. До того ж цей браслет повністю водонепроникний.
Цей браслет підходить для експлуатації як для зовнішнього застосування, так і в приміщенні.
Оскільки браслет розроблений з використанням екологічно чистих і натуральних природних масел трав, його можуть використовувати всі люди, не боячись пошкодити своєму здоров'ю, у тому числі немовлята, вагітні жінки, дорослі люди та люди похилого віку.
Термін придатності даного браслета 3 роки у закритій, вакуумній упаковці. Якщо браслет був відкритий і активно використовується (24 години на добу), то термін придатності такого браслета 1 місяць, якщо браслет використовується періодично - його термін придатності 3 місяці.
Важливо! Якщо ви використовуєте браслет періодично обов'язково зберігайте його в спеціальному пакетику із застібкою, що входить до комплекту.

Даний браслет стане ідеальним варіантом для всієї родини при захисті від будь-яких видів комах: комарів, кліщів, мошок, ґедзів.
Регульований ремінь, підходить для кола зап'ястя 15 - 21 см
Різні кольори.
Швидке відправлення – всі підтверджені замовлення до 14:00 відправляються на день замовлення.
Доставка і оплата:
- Безпечна оплата.
- Укрпоштою на повну передоплату.
- Нова пошта по передоплаті або повна оплата

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize