Всі категорії
Додати товар

Ферменти now foods super enzymes 90 капс

809 грн
Опис

Now Foods, Super Enzymes, 90 Capsules— їжачка добавка, м'яких желатинових капсул без смаку, що містить ензими. Ензими — це ферменти, які беруть участь у травних процесах в організмі та допомагають краще засвоювати їжу та корисні речовини.

NOW Super Enzymes — це комплексна суміш ферментів, підтримує здорове травлення. Суперферменти, до складу яких входять бромелайн, бича жовч, панкреатин і папаїн, допомагають оптимізувати розщеплення жирів, вуглеводів і білків.

Бича жовч складається з жовчних кислот і їхніх солей, які традиційно багато років входять до складу популярних препаратів для поліпшення травлення, наприклад, у Фестал® теж містить панкреатичні ферменти, екстракт побутової жовчі. Ферментні препарати надають також замісну терапію на низку захворювань, пов'язаних із недостатнім виробленням панкреатинових ферментів самим організмом, як-от хронічний панкреатит, а також такі корисні ферменти застосовують під час лікування розладів травлення та проблем із кишечником, печінкою. Цей препарат допоможе Вам у зменшенні ознак функціональної диспепсії (важкість у животі, здуття, відрижка).

Переваги:
Підтримує здорове травлення
Покращує імунітет
Сприяє оздоровленню печінки
Розщеплює жири, вуглеводи та білки
Розв'язує проблеми з кишківником
Оптимізує доступність поживних речовин
Харчова добавка

Рекомендації щодо вживання:
Приймати по 1 капсулі під час їди. Містить сульфіти.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари