Всі категорії
Додати товар

Комплекс вітамінів від випадіння, зміцнення та росту волосся, нігтів

1336 грн
Опис

До Вашої уваги, випробуваний на досвіді багатьох клієнтів, комплекс для зміцнення, росту та зменшення втрати волосся, зміцнення нігтів та покращення стану шкіри, який реально показує результат через місяць використання.

Комплекс складається з:

-Омега 3-6-9 (1 уп)

- Комплекс О К (2 уп)

- пророщені зерна (1 упаковка 320 грам)

OMEGA COMPLEX + — це комплекс із поліненасичених жирних омега-3 (ейкозапентаєнова (ЕПК) і докозагексаєнова (ДГК)) та омега-6 (альфа-ліноленова (АЛК) і гамма-ліноленова (ГЛК)) кислот рослинного й морського походження. Морська складова — жир, отриманий із м’яса дикорослого ісландського тунця.

О.К. збагачує організм кальцієм, магнієм, кремнієм і цинком в об’ємі, оптимальному для процесів обміну. У синергії мікроелементи цілюще впливають на здоров’я кісток, м’язів, нігтів і волосся.

Пророщені зерна злаків — чудове джерело вітамінів і корисних речовин, сприяє поліпшенню обмінних процесів та нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту.
Це 100 % рослинний суперфуд для відмінного здоров’я з надвисокою концентрацією амінокислот, вітамінів, ферментів, антиоксидантів, фітогормонів, мінералів, незамінних кислот і незначною калорійністю.

Разом вони гарантують хороший результат! Перевірено!

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
annushkaenot
annushkaenot
Супер-продавець
Ромни
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари