Всі категорії
Додати товар

Вітамін д3 + к2 solaray vitamin d3 + k2 soy free 60 капсул акція!

479 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип виробу: Натуральні препарати
Торг

Вітамін Д3 + К2 Solaray Vitamin D3 + K2 soy free 60 капсул. Акція!

Опис

Vitamin D3 + K2 от Solaray — регулює фосфорно-кальцієвий обмін, забезпечить згортання крові, зміцнить щільність кісток, сприяє нормальному функціонуванню щитоподібної залози.

Ця формула поєднує в собі високоефективне природне джерело D3 холекальциферолу з клінічно підтримуваною порцією вітаміну K2 менахінону-7 (MK-7) з ферментованого нуту. Ці вітаміни працюють разом, підтримуючи здоров'я кісток і серцево-судинної системи, а також підтримуючи здоровий рівень кальцію.

Склад в одній порції — 1 вегетаріанська капсула:

Вітамін D-3 (у формі холекальциферолу) (джерело 5000 МО вітаміну D-3) — 125 мкг

Вітамін K (у формі менахінону-7 з нуту) (K-2) — 50 мкг

Кальцій (у формі фосфату кальцію) — 110 мг

Фосфор (у формі дикальцій фосфату) — 85 мг

Інгредієнти:

Капсула з рослинної целюлози, целюлоза, гліцерол моностеарат, екстракт органічних рисових висівок, діоксид кремнію та модифікований харчовий крохмаль.

Рекомендації щодо застосування:

Приймати по одній вегетаріанській капсулі на день під час їжі або запиваючи склянкою води.

Переваги

- Чудово підходить для будь-якої людини, схильної до важкого фізичного та розумового навантаження.
- Допомагає зберегти здоровий баланс кальцію в організмі
- Перешкоджає розвитку серцево-судинних захворювань.

ПОВНЕ ОПИСАННЯ:

Non-GMO
Харчова добавка
5000 МО вітаміну D
50 мкг вітаміну К2 МК-7
Лабораторія перевірена
Обговорювання: Ця формула поєднує в собі високоефективне натуральне джерело холекальциферол D-3 з клінічно підтримуваною порцією K-2 менахінон-7 (МК-7) з ферментованого нуту. Ці вітаміни працюють синергічно, підтримуючи здоров'я кісток і серцево-судинної системи, а також підтримують здоровий рівень кальцію.

Рекомендації щодо застосування
Використовувати тільки за призначенням. Приймайте одну капсулу на день із їжею або склянкою води.

Інші інгредієнти
Рослинна целюлозна капсула, целюлоза, моностеарат гліцерину, органічний екстракт рисових висівок і кремнезем.

Вітамін D (Кальциферол, віостерол, ергостерол)
Загальна характеристика вітаміну D (Кальциферолу, віостеролу, ергостеролу)
Вперше рахіт був описаний у 1650 р., наприкінці 18 століття стало відомо, що він лікується печінковим жиром риб. 1924 року вчені з'ясували, що якщо обловлювати дітей ультрафіолетовим світлом, то можна запобігти цьому захворюванням. Завдяки цій інформації в 1930-1932 рр. вчені змогли отримати вітамін D.

Вітамін D — група біологічно активних речовин (зокрема ергокальциферол (D2) і холекальциферол (D3)). Вітаміни групи D є незамінною частиною харчового раціону людини.

Вітамін D — жиророзчинний. Вітамін D підтримує нормальний рівень кальцію и фосфору в крові, обидва вони необхідні для росту кісток і забезпечення їх міцності.

Фізико-хімічні властивості вітаміну D
Вітамін D являє собою безбарвну кристалічну речовину з температурою плавлення 120-121 °C, яка не розчиняється у воді (калоризатор). Добре розчинимо у всіх органічних розчинниках: спирті, жирах, оліях.

Харчові джерела вітаміну D
Вітамін D міститься в риб'ячому жиру, рибі (селді, макрелі лососі, сардинах у олії, тунце), яєчних жовток, молочних продуктів, печени.

Добова потреба у вітаміні D
Вимірюється в Міжнародних Одиницях (МЕ). Денна доза для дорослих становить 400 МО або 5-10 мкг, максимально допустима кількість — 15 мкг. Доза вітаміну D для дітей — 400-500 МО.

Після отримання засмаги, вироблення вітаміну D через шкіру припиняється. Люди, які не бувають на сонці, мають приймати вітамін D у добавках.

Корисні властивості вітаміну D
Вітамін D регулює обмін кальцію и фосфору в організмі, необхідний для затвердіння новоутвореної кісткової тканини, а отже, і для правильного формування зубів і кісток, особливо в дитинстві. Він бере участь у процесі росту й розвитку клітин. Є ефективним засобом у лікуванні та профілактиці лейкозу, раку молочної залози, яєчників, простати, головного мозку. Вітамін D координує вироблення інсуліну підшлункової залози, тобто впливає на рівень глюкози в крові.

Згідно…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари