Всі категорії
Додати товар

Щільний колаген, гіалуронова кислота та плацента на 30 днів, японія

1650 грн
Опис

Біодобавка для тривалого збереження молодості, здоров'я та краси суттєво знижує ризик захворювань опорно-рухової та серцево-судинної систем організму.

Активні компоненти:
• Низькомолекулярна гіалуронова кислота, на відміну від звичайної, здатна глибоко проникати в клітини шкіри, стимулюючи там вироблення власного колагену. 
Цей компонент зволожує шкіру зсередини, а також сприяє збереженню води у просторі між клітинами. 
До початку вікових змін гіалуронова кислота присутня у шкірі, м'язах, очах та суглобах, зберігаючи необхідну організму вологу. 
З настанням вікових змін організм не справляється з її виробленням, і для збереження молодості, м'якості та еластичності тканин рекомендується приймати гіалуронову кислоту додатково.

• Щільний колаген, що містить у 30 разів більше унікальних інгредієнтів колагену для зволоження та ліфтингу шкіри, розгладжування зморшок. 
Він містить підвищену кількість пролілгідроксипроліну та гідроксипролілгліцину, що є головними будівельними білками в організмі. 
Речовина сприяє більш тривалому збереженню рухливості суглобів, запобігаючи їх руйнуванню та знижуючи ризик виникнення артритів, артрозів, остеопорозу. 
Він благотворно впливає на водний баланс організму, відновлюючи необхідну кількість вологи для збереження пружності, еластичності та молодості шкіри. 
При регулярному застосуванні препаратів, що містять колаген, уповільнюються вікові зміни.

• Екстракт плаценти містить понад 100 компонентів, необхідних для правильної будови та нормальної життєдіяльності клітин. 
Це різні ферменти, жири, нуклеїнові та амінокислоти, вітаміни, мікроелементи, відповідальні за обмін речовин та самозахист організму від агресивного впливу навколишнього середовища (ліпіди, амінокислоти, нуклеїнові кислоти, ферменти, вітаміни, мінерали, імуностимулятори, фактори росту). 
Екстракт плаценти затримує в клітинах вологу, активізує периферичний кровотік, підвищує вироблення власного колагену та еластину, тим самим підтримуючи еластичність шкірних покривів. 
При регулярному застосуванні зменшується пігментація, покращується метаболізм та кровопостачання клітин шкіри, виводяться токсини, стимулюється клітинне дихання.

Спосіб застосування:
приймати по 1 капсулі на день, запиваючи водою. 
В одній упаковці міститься 30 капсул

Склад (в 1 капсулі): низькомолекулярна гіалуронова кислота – 120 мг, екстракт свинячої плаценти – 500 мг, щільний колагеновий пептид – 100 мг, желатин, кристалічна целюлоза, стеарат кальцію, циклодекстрин, барвник (діоксид титану).

Виробник: Японія

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари