Всі категорії
Додати товар

Актиферол, актіферол fe, actiferol fe

480 грн
Опис

Тип виробу: Інші вироби

Актиферол Fe - дієтична добавка, що містить унікальну форму заліза, піддану мікронізації та емульгування. Призначений для немовлят, дітей і дорослих.

Інгредієнти рафінована олія MCT (тригліцериди середнього ланцюга); залізо (заліза (III) дифосфат (заліза (III) пірофосфат)); антиоксидант: суміш токоферолів.

Властивості інгредієнтів Залізо є мікроелементом, необхідним для правильного розвитку та функціонування організму. Сприяє правильному розвитку когнітивних функцій у дітей. Сприяє правильному формуванню гемоглобіну і еритроцитів, що має велике значення для росту організму дитини. Це допомагає в належному функціонуванні імунної системи. Це компонент гемоглобіну, який визначає транспорт кисню. Різноманітне харчування та спосіб життя важливі для збереження здоров’я.

Рекомендована добова доза 5-40 кропель на день.

Попередження щодо безпеки Не використовуйте, якщо у вас алергія на будь-який з інгредієнтів. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Щоб зберегти здоров’я на належному рівні, необхідно дотримуватися різноманітного харчування і вести здоровий спосіб життя. Дієтична добавка не може використовуватися як заміна (заміна) різноманітного харчування.

Зберігати при кімнатній температурі. Використати протягом 2 місяців після відкриття. Берегти від світла та вологи. Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари