Всі категорії
Додати товар

New life calivita для плодородия он и она ,планування вагітності

1680 грн
Опис

Тип виробу: Інші вироби
Кілька примірників у наявності

New Life Calivita 120 шт
Для планування вагітності
Для вагітних
💕Під замовлення чекати 5-10 днів ,для замовлень пишіть нам

Покращена формула New Life - це вдвоє більше дозування фолієвої кислоти і додаткове вміст Полівітамінна композиція new life також є відмінним джерелом активних компонентів для підвищення працездатності clear.

як показують все більш численні дослідження, образ життя надає повний вплив нашої настільності. Правильно збалансована дієта, як жінки, так і чоловіки, багаті певними харчовими речовинами, має особливе значення для збереження фертильності, може забезпечити хороше здоров'я і правильне функціонування статевих органів.

у житті більшості жінок наступає період, коли потреба в харчових речовинах зростає. У період вагітності та грудного виховання особливо актуальним стає оптимальний запас вітамінів і мінеральних речовин – не тільки за рахунок стану здоров'я матері, але і за рахунок нормального розвитку дитини.

Наприклад, у вівторок триместр із-за інтенсивного процесу, кроветворенія возрастает пребность в залізі.

в той же час росте потреба у вітаміні С, який відповідає не тільки за правильне функціонування імунної системи, але і за погіршення заліза. Потреба у вітамінах V групи зростає в середньому на 25-30%.

Важливу роль відіграє, зокрема, фолієва кислота, яка необхідна для росту материнських тканин під час вагітності, сприяє правильному синтезу амінокислот і виробленню крові, бере участь у руйнуванні клітин. Жінкам, які очікують появи в світі дитини, потрібен також кальцій, так як він потрібен, зокрема, для правильного розвитку кісток, вітамін D – сприяють правильному використанню кальцію і фосфору або магнію, що відіграє важливу роль у руйнуванні клітин, посилюючи підтримку водно-електролітного балансу, а також виявлении благотворно впливає на нервову систему

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари