Всі категорії
Додати товар

Підсушуючий лосьйон mario badescu для лікування акне🌸 29 ml made in usa

800 грн -3% 780 грн
Опис

🌸Бестселер. Лосьйон для швидкого та ефективного лікування акне. Підсушуючий лосьйон Mario Badescu неодноразово отримував нагороди, а також привабливі відгуки від б'юті-блогерів і професійних косметологів усього світу. Секрет ефективності цього підсушуючого лосьйону простий - він поєднує в собі чотири найбільш активних компонента для швидкого лікування прищів:

🌸Саліцилова кислота.

🌸Каламін.

🌸Сірка.

🌸Оксид цинку.

Рожева субстанція на дні пляшечки з лосьйоном – це справді чудодійний засіб, який за одну ніч може значно підсушити, зменшити прищики, зняти почервоніння та мінімізувати зовнішні неприємності. Через пару днів від нього не залишиться і сліду. Підсушуючий лосьйон Mario Badescu є потужним рішенням проти прищів, тому його можна використовувати лише місцево.

Підсушуючий лосьйон Mario Badescu дійсно здатний:

🌸Помітно зменшує печіння та почервоніння протягом ночі.

🌸Нормалізують секрецію сальних залоз, знищують бактерії і відновлюють ріст прища.

🌸Позбавтеся від прищів, а також мінімізуйте їх сліди.

🌸Запускає процеси регенерації епідермісу, робить шкіру гладкою, еластичною і здоровою.

🌸Спосіб застосування: невелику кількість лосьйону наносять точно на місце опіку. Використовується лише рожевий осад, тому Mario Badescu Drying Lotion не слід збовтувати перед використанням - якщо це сталося, поставте пляшку в кімнату на деякий час, щоб утворився осад.

🌸Склад: isopropyl alcohol, water, calamine, zinc oxide, titanium dioxide, sulfur, camphor, talc, glycerin, salicylic acid
🌸29 ml made in USA

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари