Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Полісорб плюс бурштинова кислота (капс. 220мг, №100)

200 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип продукту: Інший продукт

Кілька примірників у наявності

Полісорб плюс Бурштинова кислота - детоксикаційна та антиоксидантна дія (капс. 220мг, №100).

Склад: кремнію діоксид високодисперсний, бурштинова кислота.

1 капсула містить бурштинової кислоти 20 мг. 

Упаковка: капсули 220 мг, банка №100. 

Показання до застосування: з метою профілактики і очищення організму, нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту, зниження сприйнятливості до інфекцій, підвищенню стійкості до стресу, покращення роботи нирок та печінки, зміцнення імунітету, підвищення розумової та фізичної працездатності, адаптація організму до несприятливих умов. Сприяє нормалізації обміну речовин, виведенню токсичних речовин із організму. Має детоксикаційні властивості. Рекомендована як додаткове джерело бурштинової кислоти.

Спосіб застосування та дози: середня профілактична доза 10 – 15 капсул на добу. Курс 21 день. Приймати по 3-4 капсули 2-3 рази на добу через 30-40 хвилин після їди або лікарських препаратів. Обов'язково вживайте більше рідини протягом дня. За потреби курс повторити через 2-3 місяці. При алкогольній інтоксикації - 20-30 капсул на добу, прийом продовжують до зникнення симптомів.

Рекомендації щодо прийому: профілактичний прийом для дорослих складає: при вазі тіла менше 60 кг - прийом 3 капсули 2 - 3 рази на добу, при вазі тіла більше 60 кг - прийом 4 капсули 3 – 4 рази на добу. 

Полісорб плюс - потужний ентеросорбент, який має значну адсорбційну ємність до токсинів різної етіології та додатково містить антиоксидант бурштинову кислоту.

Фармакологічна дія: кремнію діоксид високодисперсний активний ентеросорбент по відношенню до білків, мікроорганізмів, мікробних екзо- і ендотоксинів, токсинів ендогенного походження і екзотоксинів, що забезпечує потужну дезінтоксикаційну дію, володіє протиалергійною дією. Бурштинова кислота має антигіпоксичну, антиоксидантну, метаболічну дію, знижує утворення вільних радикалів, відновлює активність ферментів антиоксидантного захисту та енергетичний потенціал клітини. Активує окисно-відновні ферменти дихального ланцюга мітохондрій, стимулює синтез білка та нуклеїнових кислот, сприяє утилізації глюкози та жирних кислот.

Протипоказання: непрохідність кишечнику, виразкова хвороба шлунка і 12-палої кишки в стадії загострення, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів, вік до 14 років..

Застереження: Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Перед застосуванням під час вагітності, годування груддю, прийому ліків або за наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем. 

Передозування: Препарат зазвичай добре переноситься. У поодиноких випадках можливе виникнення запору.

Термін придатності: 2 роки. Категорія відпустки: Без рецепта.

Умови зберігання: Зберігати в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці при температурі від 8°С до 25°С, відносній вологості повітря 75%, в недоступному для дітей місці.

 Не є лікарським засобом. Дієтичні добавки ентеросорбційної дії.

Класифікація: Дієтичні добавки до продуктів харчування, що впливають на процес детоксикації і сприяють виведенню з організму чужорідних і токсичних речовин.

Група: Дієтичні добавки - сорбенти

Україна, Інститут хімії поверхні. ТУ У 10.8-03291669-001:2017

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари